ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν PS Plus Games: Αύγουστος 2023

Δεν συμβαδίζουν με το γενικό κλίμα δυστυχώς.

Επειδή στη χώρα μας ο υδράργυρος πιάνει για πλάκα τους 40 βαθμούς αυτή την περίοδο και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το εθνικό μας σπορ – παύση για ειρωνία – το γκολφ, βρήκαμε σωτηρία στα δωρεάν games του PS Plus, τα οποία έχουν για μπροστάρη το PGA Tour 2K23!

Ακόμα τρία παιχνίδι, λοιπόν, και σε αυτό τον μήνα για τους συνδρομητές των PS Plus Essential/Extra/Premium, με το μεγαλύτερο μέρος του διαφημηστικού εξωφύλλου να ανήκει στον παραπάνω αθλητικό τίτλο και την τριπλέτα να συμπληρώνουν τα Dreams και Death’s Door.

Το Dreams είναι ένα από τα πιο καινοτόμα games/creation tools στον κατάλογο του PlayStation, αλλά καλώς ή κακώς θα πάψει να υποστηρίζεται από την Media Molecule τους ερχόμενους μήνες. Το δε Death’s Door ξεχώρισε ως ένα από τα καλύτερα indie games του 2021 και είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση που δεν πρέπει να υποτιμήσετε.

Αναλυτικά η λίστα των δωρεάν games του Αυγούστου:
- PGA Tour 2K23 (PS5, PS4)
- Death’s Door (PS5, PS4)
- Dreams (PS4)

Όλοι οι παραπάνω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για εξαργύρωση από την Τρίτη 1 Αυγούστου και θα ισχύουν για κάθε συνδρομητική PS Plus βαθμίδα (Essential/Extra/Premium).

Πηγή: PS Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.