ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν PS Plus Games: Αύγουστος 2024

Από τα άστρα, στα υπόγεια και στα κάστρα!

Πιο ευχαριστημένα προβλέπουμε πως θα είναι τον ερχόμενο μήνα τα μέλη του PlayStation Plus, αφενός γιατί όλο και κάπου θα διακοπάρουν και αφετέρου επειδή η Sony φρόντισε να τους προσφέρει όμορφα δωράκια στο δωρεάν line-up παιχνιδιών!

Δεν πιστεύουμε πως χρειάζονται συστάσεις για το LEGO Star Wars The Skywalker Saga, το πρώτο από τα τρία free games της λίστας. Η συγκεκριμένη συλλογή μας κάνει ένα γρήγορο ταξίδι από ολόκληρη τη Star Wars εννιαλογία, παρουσιάζοντας όλα τα συγκλονιστικά γεγονότα του σύμπαντος με τουβλάκια και χιούμορ. 

Ούτε το Five Nights at Freddy’s Security Breach το λες άγνωστο, εφόσον είναι από τις σειρές παιχνιδιών που έγιναν αρκετά viral τα τελευταία χρόνια ως Twitch-οπαίχνιδα τρόμου, ικανά να προκαλέσουν στριγκλιές στους streamers που τα παίζουν και γέλωτα σε αυτούς που τους παρακολουθούν.

Λιγότερο δημοφιλές - αλλά καθόλου χειρότερο - το Ender Lilies: Quietus of the Knights συμπληρώνει την τριπλέτα, δίνοντας μία 2D dark fantasy RPG επιλογή στους συνδρομητές της υπηρεσίας της Sony.

Αναλυτικά η λίστα των δωρεάν games του Αυγούστου:
- LEGO Star Wars The Skywalker Saga | PS4, PS5 
- Five Nights at Freddy’s Security Breach | PS4, PS5
- Ender Lilies: Quietus of the Knights | PS4

Όλοι οι παραπάνω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για εξαργύρωση από την Τρίτη 6 Αυγούστου και θα ισχύουν για κάθε συνδρομητική PS Plus βαθμίδα (Essential/Extra/Premium).

Πηγή: PS Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.