ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν PS Plus Games: Δεκέμβριος 2023

Ίσως δεν έχετε κανένα από τα τρία!

Ο τελευταίος μήνας του εκάστοτε χρόνου συνήθως είναι έξτρα εορταστικός και στις υπηρεσίες του PlayStation. Η Sony πολλές φορές συνδυάζει το κλίμα των ημερών δίνοντας κατιτίς το παραπάνω ενδιαφέρον στα μέλη του PS Plus, ώστε να εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα (ή ό,τι άλλο γιορτάζεται ανά τον κόσμο). Ποντάρουμε στο ότι η πλειονότητα θα προσθέσει και τα τρία free games στη συλλογή της, εφόσον τον Δεκέμβριο θα δοθούν τρεις τίτλοι για πολύ ιδιαίτερο κοινό.

Το LEGO 2K Drive είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα licensed games που κυκλοφορεί η τουβλακο-εταιρεία, εφόσον συνδυάζει οδήγηση, αγώνες και city-building, πάντα σε ένα τετραγωνιζέ περιβάλλον.

Το Sable είναι ένα indie game που διακρίθηκε και φέρει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, αφού δημιουργήθηκε από τον Έλληνα Γρηγόριο Κυθρεώτη. Είναι δίχως αμφιβολία ένα μοναδικό video game, τόσο αισθητικά όσο και σε αυτά που έχει να "πει".

Αναλυτικά η λίστα των δωρεάν games του Δεκεμβρίου:
- LEGO 2K Drive (PS5, PS4)
- Powerwash Simulator (PS5, PS4)
- Sable (PS5)

Όλοι οι παραπάνω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για εξαργύρωση από την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και θα ισχύουν για κάθε συνδρομητική PS Plus βαθμίδα (Essential/Extra/Premium).

Πηγή: PS Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.