ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν PS Plus Games: Ιανουάριος 2024

Με το δεξί το μπαίνουμε στη νέα χρονιά.

Μόλις αποκαλύφθηκαν τα πρώτα παιχνίδια του 2024 που θα μπορούν να παίξουν οι συνδρομητές του PS Plus Essential, αλλά και των παραπάνω βαθμίδων, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. Ξεκινάμε φυσικά με το highlight της μικρής αυτής λίστας, και φυσικά αυτό δεν είναι άλλο από το A Plague Tale: Requiem. Η φρικιαστική συνέχεια της ιστορίας του Hugo και της Amicia κρύβει σημαντικές εξελίξεις σχετικά με τη ζωή των δύο παιδιών, με την Asobo Studio να σοβαρεύει κατά πολύ το ύφος της σειράς.

Τα παιχνίδια πολλές φορές ως μέσο επιθυμούν να διεγείρουν τη φαντασία μας, μέσα από τις πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις που μας χαρίζουν. Μία τέτοια περίπτωση είναι και το Nobody Save the World. Το top-down action της DrinkBox Studios χαρίζοντας μας ένα μαγικό ραβδί μας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τις διάφορες σουρεαλιστικές αποστολές του παιχνιδιού, με το δικό μας μοναδικό τρόπο, αλλάζοντας μορφές αλλά και δυνάμεις στον πρωταγωνιστή μας.

Τέλος, θα κλείσουμε με το Evil West, ένα third-person shooter της Flying Wild Hog που κυκλοφόρησε το 2022, χωρίς όμως να επιτυγχάνει να προσφέρει κάτι φρέσκο. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί σίγουρα να χαρίσει στιγμές καθαρής διασκέδασης. 

Και τα τρία παραπάνω παιχνίδια θα μπορείτε να τα κατεβάσετε από τις 2 Ιανουαρίου, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το A Plague Tale: Requiem αφορά αποκλειστικά το PS5, ενώ τα υπόλοιπα δύο απευθύνονται τόσο στο PS4 όσο και στο PS5.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.