ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν PS Plus Games: Νοέμβριος 2023

Με αρκετή online διασκέδαση!

Θα φτάσουμε βαθιά στην πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη για να λάβουμε τη δωρεάν PS Plus τριπλέτα, παρ’ όλα αυτά πολλοί θα βρουν ευπρόσδεκτα τα δώρα της Sony για αυτό τον μήνα. Μπορεί σε αυτά να μην συναντάμε κάποιον καρα-mainstream τίτλο, όμως είναι games που πολύ πιθανό να μην κατέχει αρκετός κόσμος στη συλλογή του και δεν είναι και άσχημα εδώ που τα λέμε.

Ειδικά άμα παίζετε με φίλους, το Aliens: Fireteam Elite μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά, συνδέοντας τους χαρακτήρες σας με αυτούς της παρέας σας και εξοντώνοντας μοχθηρές, εξωγήινες απειλές κατά ριπάς.

Στο Mafia II: Definitive Edition μπορείτε να απολαύσετε το γκανγκστερικό του setting, πλήρως ρετουσαρισμένο για να υποστηρίζει 4K αναλύσεις και τα σχετικά. Δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι της σειράς, όμως συζητήθηκε πολύ επί PS3 και Xbox 360.

Οι fans των anime και του Dragon Ball έχουν την επιλογή του The Breakers, ενός asymmetrical action online παιχνιδιού με ήρωες και villains του ομώνυμου manga.

Αναλυτικά η λίστα των δωρεάν games του Νοεμβρίου:
- Aliens: Fireteam Elite (PS5, PS4)
- Dragon Ball: The Breakers (PS4)
- Mafia II: Definitive Edition (PS4)

Όλοι οι παραπάνω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για εξαργύρωση από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου και θα ισχύουν για κάθε συνδρομητική PS Plus βαθμίδα (Essential/Extra/Premium).

Πηγή: PS Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.