ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν PS Plus Games: Οκτώβριος 2023

Και τι να δώσεις τον μήνα του Spider-Man 2;

Βελτιωμένα τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τα δωράκια για τους συνδρομητές του PS Plus, εφόσον ο Οκτώβριος προσφέρει μία τριπλέτα που περιλαμβάνει και μεγάλο όνομα και καλύπτει διάφορα γούστα.

Το The Callisto Protocol δεν χρειάζεται συστάσεις ή διαφήμιση. Μπορεί να μην έλαβε τις κριτικές που περιμέναμε και ήλπιζε, συζητήθηκε όμως πάρα πολύ μέσα στο 2022 και από τεχνικής άποψης είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε. Φέρει τις ιδέες του δημιουργού του Dead Space και είναι γενικότερα ένα survival-horror-άκι για γερά στομάχια, αλλά και... νεύρα...

Αν τσιτώσετε με το παραπάνω, μπορείτε να δοκιμάσετε να χαλαρώσετε ως αγρότες στο Farming Simulator 2022. Το συγκεκριμένο παιχνίδι εξομοιώνει τα ημερήσια έργα κάποιου που ασχολείται με τη φάρμα του, φέρνοντάς μας πιο κοντά με τη φύση και τα ζωάκια που φιλοξενούνται σε αυτή.

Αναλυτικά η λίστα των δωρεάν games του Οκτωβρίου:
- The Callisto Protocol (PS5, PS4)
Weird West (PS5, PS4)
Farming Simulator 2022 (PS5, PS4)

Όλοι οι παραπάνω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για εξαργύρωση από την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και θα ισχύουν για κάθε συνδρομητική PS Plus βαθμίδα (Essential/Extra/Premium).

Πηγή: PS Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.