ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν PS Plus Games: Οκτώβριος 2024

Πάλη, διάστημα και ρομάντζο!

Είναι σημαντικό για την τριάδα δωρεάν παιχνιδιών του PS Plus -και κάθε υπηρεσίας- να προσφέρει -πέραν από ποιότητα- και ποικιλία! Το πρώτο θα το αφήσουμε στην κρίση του καθενός, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη διαφορετικότητα των εμπειριών της τριπλέτας το Οκτωβρίου, εφόσον εκεί συναντάμε ένα ετήσιο αθλητικό game, ένα survival-horror game και ένα κουκλίστικο dating sim.

Από τα τρία, με σιγουριά μπορούμε να σας προτείνουμε το Dead Space, το remake του ομώνυμου survival-horror τίτλου που μας χάρισε πέρυσι η EA Motive. Η κοινή γνώμη συμφωνεί ότι το γαλλικό στούντιο έπιασε το essence του original τίτλου, για αυτό και το remake λατρεύτηκε ξανά για τον τρόμο και τα φρικιαστικά του vibes. 

Για τα WWE 2K24 και Doki Doki Literature Club Plus! δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού οι fans του wrestling και των anime "ντύσε και ερωτεύσου" games αντίστοιχα, ξέρουν τι να περιμένουν εξαργυρώνοντάς τα.

Αναλυτικά η λίστα των δωρεάν games του Οκτωβρίου:
- WWE 2K24 | PS4, PS5 
- Dead Space | PS5 
- Doki Doki Literature Club Plus! | PS4, PS5 

Όλοι οι παραπάνω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για εξαργύρωση από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου και θα ισχύουν για κάθε συνδρομητική PS Plus βαθμίδα (Essential/Extra/Premium).

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.