ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν PS Plus Games: Φεβρουάριος 2024

Η Sony μας έχει στον αφρό!

Να ζεστάνει λίγο το κλίμα θέλησε η Sony πριν το μεγάλο State of Play, ανακοινώνοντας τα PS Plus Essential games του Φεβρουαρίου. Φυσικά, και τα τρία παιχνίδια που θα αναφέρουμε στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμα για κάθε χρήστη που είναι συνδρομητής σε οποιαδήποτε βαθμίδα του PS Plus.

Το μεγάλο highlight της λίστας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Foamstars, αφού το παιχνίδι της Square Enix έχει προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό σε αρκετούς παίκτες που έχουν δει τα trailers του. Λίγο το γρήγορο τέμπο, λίγο τα ακροβατικά κόλπα των χαρακτήρων και λίγο τα πολύχρωμα σκηνικά έχουν κάνει αρκετούς να ανυπομονούν να ξεχυθούν στη μάχη, ποτίζοντας άφθονο αφρό τα διάφορα τερέν. Μάλιστα, το Foamstars θα προστεθεί στην υπηρεσία από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του.

Τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια που το πλαισιώνουν είναι τα Rollerdrome και Steelrising, με το πρώτο να είναι και αυτό ένα παιχνίδι έντονης δράσης, ενώ το δεύτερο είναι ένα soulslike RPG, με ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό setting. Η αναλυτική λίστα των δωρεάν games του Φεβρουαρίου είναι η εξής:

-        Foamstars (PS5, PS4)
-        Rollerdrome (PS5, PS4)
-        Steelrising (PS5)

Και οι τρεις παραπάνω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για εξαργύρωση από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.  

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.