ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν PS Plus Games: Σεπτέμβριος 2023

Σαν να πέσαμε λίγο...

Ο Σεπτέμβριος ρίχνει τη θερμοκρασία της υφηλίου και σε παρόμοια διάθεση φαίνεται να βρίσκετε και το PS Plus και τα δωράκια που αυτό ετοιμάζεται να προσφέρει από την πρώτη Τρίτη του Σεπτέμβρη.

Στην πρώτη γραμμή των δωρεάν games που θα λάβουν οι χρήστες όλων των PS Plus βαθμίδων βρίσκεται το Saints Row, το reboot της ομώνυμης σειράς των Volition και Deep Silver, που κυκλοφόρησε πέρυσι τέτοιο καιρό και η αλήθεια είναι πως… ψιλο-πάτωσε. Η σειρά είχε αφήσει όνομα ως μία πιο ξέφρενη και απερίσκεπτη εκδοχή του GTA, είχε χάσει όμως την αίγλη της τα τελευταία χρόνια και – δυστυχώς – ο τίτλος του 2022 δεν ανέτρεψε καθόλου την κατάσταση. Ως τσάμπα game δεν χάλασε κανέναν, λέει πολλά όμως το ότι αποτελεί την πιο αξιοσημείωτη περίπτωση της free τριπλέτας.

Ακόμα και το «τριπλέτα» είναι συζητήσιμο, όταν το δεύτερο δωράκι είναι η Traveler Edition του Black Desert, ένα DLC πακέτο δηλαδή σε ένα κατά τα άλλα free-to-play παιχνίδι. Θα πηγαίναμε βιαστικά στην 3η και τελευταία περίπτωση που, καλώς ή κακώς, είναι το Generation Zero, ακόμα ένας ξεχασμένος και ψιλο-κραγμένος τίτλος, που ψάχνει να κερδίσει όσους αρέσκονται σε co-op αποστολές και μάχες με μεγάλες μηχανές.

Αναλυτικά η λίστα των δωρεάν games του Σεπτεμβρίου:
- Saints Row (PS5, PS4)
- Black Desert – Traveler Edition (PS4)
- Generation Zero (PS4)

Όλοι οι παραπάνω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για εξαργύρωση από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και θα ισχύουν για κάθε συνδρομητική PS Plus βαθμίδα (Essential/Extra/Premium).

Αν δεν απογοητευτήκατε αρκετά από αυτή τη λίστα, σας έχουμε ακόμα χειρότερα μαντάτα, καθώς οι τιμές όλων των πακέτων PS Plus αλλάζουν προς τα πάνω. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Πηγή: PS Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.