ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δώρο αξίας 20€ στους παίκτες του Suicide Squad: Kill the Justice League δίνει η Rocksteady

Για τους ταλαιπωρημένους καλοπληρωτές.

Μετά το προβληματικό ξεκίνημα για τους κάτοχους της Deluxe έκδοσης του Suicide Squad: Kill the Justice League, που είχαν early access πρόσβαση στο παιχνίδι, αλλά εξαιτίας ενός bug δεν μπορούσαν να παίξουν για πάνω 6 ώρες, η Rocksteady αποφάσισε να του χρυσώσει το χάπι δίνοντας τους ένα consolation για την απογοήτευση που δικαίως έχει εκφρασθεί. Η Rocksteady με ένα μήνυμα εντός του παιχνιδιού ενημερώνει τους παίκτες ότι τους δίνει δώρο για την ταλαιπωρία 2000 LuthorCoins, το in-game currency που αντιστοιχεί σε 20 εύρω. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει : 


"Αναγνωρίζουμε ότι κάνατε υπομονή μαζί μας κατά τη διάρκεια των αρχικών ενημερώσεων του διακομιστή και θα θέλαμε να δείξουμε την εκτίμησή μας για την υπομονή σας με ένα ειδικό δώρο 2000 LuthorCoins. Σας ευχαριστούμε και πάλι!”

Γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι τα τυπικά skins του παιχνιδιού είναι διαθέσιμα για αγορά με 1000 LuthorCoins. Οι παραλλαγές "Deluxe" και "Legendary" των περισσότερων skins μπορούν να αγοραστούν για πάνω από 2000 LuthorCoins. Δεν γνωρίζουμε ποσό θα ικανοποιήσει τους παίκτες αυτή η κίνηση δείχνει όμως γρήγορα αντανακλαστικά. Ας ελπίσουμε πάντως πως αυτό το ξεκίνημα ήταν απλά ένα στραβοπάτημα.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.