ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στο τέλος της χρονιάς καταφθάνει το Dragon Age: Absolution

Χορταίνει το trailer της ανακοίνωσης!

Μια ευχάριστη στιγμή μας χάρισε το Netflix, με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Dragon Age: Absolution στις 9 Δεκεμβρίου. Φυσικά δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς μας πρόσφερε και ένα trailer μαζί με την ανακοίνωση, το οποίο είναι τουλάχιστον απολαυστικό.

{youtube}X7MZuR8RM48{/youtube}

Όπως βλέπουμε στο trailer η ιστορία μας θα έχει σχέση με την Miriam, η οποία θα προσπαθήσει να κλέψει ένα πανίσχυρο αντικείμενο, μαζί με την ομάδα της, από έναν πανίσχυρο blood mage. Φυσικά όπως θα παρατηρήσει κανείς το trailer είναι κυριολεκτικά βουτηγμένο στο lore, κάτι το οποίο πιστεύω θα χαροποιήσει τους fans. Ακόμη η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν όλα ταυτόχρονα –ετοιμαστείτε για bingαρισμα- παραδίδοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Θα ήθελα να τονίσω ακόμη, ότι στην σειρά έχει άμεση επιρροή η μαμά BioWare, η οποία παρακολουθεί το project από κοντά. Η ομάδα που αναπτύσσει το animation αποτελείται από προσωπικό της BioWare, αλλά και τον Mairghread Scott, συγγραφέα του Justice League Dark: Apokolips War. Τέλος ένα “κρυφό” μήνυμα αναφέρει στο τέλος της περιγραφής του trailer για την Dragon Age day στις 4 Δεκεμβρίου, που μάλλον μπορεί να περιέχει περισσότερα στοιχεία για το animation και (fingers crossed) κάποιες νέες πληροφορίες για το καινούργιο DA: Dreadwolf, μιας και έχει ανακοινωθεί ότι βρίσκεται στο Alpha stage.

Οπότε ετοιμαστείτε όλοι για έναν δυνατό Δεκέμβρη και ας ελπίζουμε με ζουμερά νέα για το Dragon Age franchise.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88