ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το νέο Dragon Age θα είναι αποκλειστικά next-gen

Επιβεβαιώνει ο Jeff Grubb.

Κάτι που ήδη είχαμε υποπτευθεί μας έκανε βέβαιο ο γνωστός δημοσιογράφος Jeff Grubb, αφού ανακοίνωσε άνευ αμφιβολίας μέσω του VentureBeat πως το νέο Dragon Age, το ανεπίσημα αποκαλούμενο Dragon Age 4, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PS4 ή Xbox One, αφού θα είναι μία κυκλοφορία μόνο για τα PC και τις νέες κονσόλες.

Η αρχική του πηγή ήταν το LinkedIn του Faizan Saikh, lead designer στο ανακοινωθέν project, ωστόσο μας διαβεβαίωσε πως και οι δικές του "άκρες" μέσα στην EA του επιβεβαίωσαν τα όσα ισχυρίζεται και πως δεν πρόκειται να αλλάξει. Όσοι λοιπόν απόλαυσαν το αριστουργηματικό Inquisition του 2014, οφείλουν να γνωρίζουν πως πρέπει να αναβαθμιστούν με PS5 ή Xbox Series X|S για να δουν το νέο κεφάλαιο της RPG σειράς. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε περαιτέρω στο franchise, εξηγώντας γιατί η απόφαση των EA και BioWare δεν είναι απαραίτητα ανησυχητική, επομένως αξίζει να ρίξετε μία ματιά στο άρθρο του αν ενδιαφέρεστε. Για cross-gen πάντως... μην πολυελπίζετε.

Πηγή: VentureBeat

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88