ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi επιστρέφει μετά από 16 χρόνια

Είδαμε ένα νοσταλγικό teaser!

Με μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ιδίως αν είστε fans της σειράς Dragon Ball. Η Bandai Namco μας έπιασε απροετοίμαστους δημοσιεύοντας ένα μικρό teaser-άκι, που ξεκίνησε νοσταλγικά και κατέληξε σε μία πολύ-πολύ-πολύ μεγάλη ανακοίνωση. Απ` ό,τι φαίνεται, μπορούμε να αναμένουμε ένα ολοκαίνουριο next-gen παιχνίδι της fighting σειράς Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi, δίνοντάς της εισιτήριο επιστροφής στο gaming μετά από παραπάνω από 15 έτη. 

{youtube}O5CzC1aFVAw{/youtube}

Το εν λόγω βιντεάκι θα είναι άκρως ενθουσιαστικό προς όσους έχουν παίξει τα προηγούμενα τρία games, εφόσον μας δείχνει πλάνα του Budokai Tenkaichi 3 μέσα από CRT τηλεόραση, καταλήγοντας στον Goku και την Super Saiyan God Super Super Saiyan μορφή του (ή Super Saiyan Blue). Φυσικά, εκείνη την εποχή το manga/anime δεν βρισκόταν καν κοντά στην παρουσίαση αυτής της ανώτερης εξέλιξης του Kakarot, κάτι που μας προϊδέασε και πριν της επεξήγησης της Bandai πως έχουμε νέο installment. Για την ιστορία να πούμε πως το BT3 ανήκει μέχρι σήμερα στα best-selling παιχνίδια της ιστορίας του θρυλικού PlayStation 2, πουλώντας 3 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στην κονσόλα της Sony.

Οπτικά βλέπουμε - προφανώς - κάτι πολύ αναβαθμισμένο, κάτι που πιθανότατα οφείλεται και στο γεγονός πως το παιχνίδι προορίζεται μόνο για PC, PS5 και Xbox Series X|S. Σίγουρα θα συνεχίζει στα 3D fighting μονοπάτια και τις εναέριες μονομαχίες του, για τα οποία έγινε δημοφιλές, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα αποτελεί ευθύ sequel τύπου "Budokai Tenkaichi 4" ή το πότε περίπου θα κυκλοφορήσει.

Τα πιο σύγχρονα Dragon Ball Games (FighterZ και Z: Kakarot) γνώρισαν τεράστια επιτυχία και μετά το The Breakers - που πέρασε και δεν ακούστηκε - είναι ευκαιρία για το σύμπαν των Saiyans να πάρει και πάλι τα πάνω του και στα video games. Η ανακοίνωσή του πάντως έχει προκαλέσει ήδη μεγάλο χαμό, αφού το #DragonBall ανέβηκε στα πιο trending παγκόσμια hashtags του Twitter.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88