ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Dragon's Dogma II: Αναλυτική gameplay παρουσίαση από την Capcom | TGS 2023

Μίλα Itsuno να χαρείς!

Η Capcom είχε προειδοποιήσει τους ενδιαφερόμενους γύρω από το sequel του Dragon’s Dogma να συντονιστούν στο show που είχε ετοιμάσει για λογαριασμό της έκθεσης TGS 2023 στην Ιαπωνία και σε καμία περίπτωση δεν τους απογοήτευσε. Ο Hideaki Itsuno, director του Dragon’s Dogma II και μεγάλο μυαλό πίσω από το Devil May Cry, έκανε σχολιασμό και για τα σχεδόν 9 λεπτά καθαρού gameplay που είδαμε για το παιχνίδι, μέσα στα οποία πρόλαβε να μας δείξει πληθώρα δυνατοτήτων στο combat system, τον μεγάλο fantasy κόσμο του, τα AI companions και κάθε διαθέσιμο vocation της αρχική φάσης του. Όλα αυτά είχαν ως κοινή κατεύθυνση τη δημιουργικότητα, με τον Itsuno να τονίζει ξανά και ξανά πως θέλει να ενθαρρύνει τους παίκτες να βάλουν τη φαντασία τους και να χαράξουν το δικό τους ταξίδι με βάση αυτήν.

Είτε επιλέξετε τον Fighter, είτε τον Archer, είτε τον Thief, είτε τον Mage, θα μπορείτε να πειραματιστείτε και να αλλάξετε ρόλο στην πορεία, με την Capcom να ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να βάλει περιορισμούς στο Dragon’s Dogma II, ώστε να είναι ένα RPG με τα όλα του. Στο gameplay deep dive είδαμε και αρκετούς διαλόγους με NPC’s, όπως και αρκετά πλάσματα υποψήφια προς σφάξιμο, εφόσον οι δράκοι είναι μόλις ένα από τα δεκάδες εχθρικά ήδη που θα αντιμετωπίσετε.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε κάτι για την κυκλοφορία του, πέραν ότι θα έρθει σε PC, PS5 και Xbox Series X|S. Από την άλλη, συνυπολογίζοντας το ότι το παιχνίδι είναι playable στην έκθεση, φανταζόμαστε πως είναι πολύ ρεαλιστικό να το περιμένουμε μέσα στο 2024.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.