ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Dwayne "The Rock" Johnson θα πρωταγωνιστήσει σε video game movie

Μήπως θα έχουμε Ragna-Rock;

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood, ο κάποτε star του WWE και μελλοντικός Black Adam στη ταινία της DC, ο γνωστός σε όλους ως The Rock προχώρησε σε μία δήλωση που σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετά τους fans του και δει του gaming. Ο μεγαλόσωμος ηθοποιός δήλωσε πως συμμετέχει στη δημιουργία μίας ταινίας βασισμένης σε video game.

Τα λόγια του ήταν: "Δεν μπορώ να σας πω συγκεκριμένα ποιο παιχνίδι είναι, αλλά θα υπάρξει ανακοίνωση φέτος. Θα φέρουμε ένα από τα μεγαλύτερα, πιο badass games στη μεγάλη οθόνη, ένα που παίζω εδώ και χρόνια". Δεν πιστεύουμε πως ο Rock είναι και ο πιο avid gamer, για να λέει όμως πως παίζει χρόνια μας παραπέμπει σε κάποιο μακροχρόνιο franchise. Πολύ εύκολα μπορούμε να τον κάνουμε εικόνα σαν Kratos, αλλά δεν έχει τόσο το σοβαρό status του God of War. 

Επίσης, ο Rock φημίζεται για την συμμετοχή τους σε άπειρες action movies με μεγάλα set pieces, οπότε ίσως να συμμετάσχει σε κάτι πιο shooterοειδές, αφού από ό,τι φαίνεται άργησε για να χωθεί στο Uncharted που έρχεται μέσα στον Φλεβάρη. 

Πηγή: Eurogamer

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88