ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα Tales of Kenzera: Zau και Dave the Diver έρχονται στο PlayStation Plus Game Catalogue

Με το πρώτο να προτίθεται day one.

Νωρίτερα έσπευσε να ανακοινώσει η Sony την προσθήκη 2 παιχνιδιών στο PlayStation Plus Game Catalogue για τον μήνα Απρίλιο. Στις 16 Απριλίου λοιπόν οι συνδρομητές των υπηρεσιών PS Plus Extra και Premium θα μπορούν να παίξουν το Dave the Diver, ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό game, που τοποθετεί τον παίκτη στα βάθη του ωκεανού προκαλώντας τον να εξερευνήσει τα διάφορα μυστικά που κρύβει. 

Πέρα από τις ανακαλύψεις που θα πραγματοποιήσει ο παίκτης, θα κληθεί να συμμετάσχει στα διάφορα -και πολλές φορές σουρεάλ- mini games του pixel art παιχνιδιού της MINTROCKET. Το δεύτερο τώρα παιχνίδι που θα προστεθεί στις υπηρεσίες PS Plus Extra και Premium ονομάζεται Tales of Kenzera: Zau και θα προστεθεί από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, δηλαδή στις 23 Απριλίου.

Το παιχνίδι της Surgent Studios διαθέτει την ετικέτα EA Originals και αρκετές από τις προδιαγραφές για ένα ποιοτικό metroidvania. Στο game θα χειριστούμε τον Zau, έναν νεαρό σαμάνο, ο οποίος στο 2.5D ταξίδι του θα προσπαθήσει να αιχμαλωτίσει τα πνεύματα τριών τεράτων, με σκοπό να τα προσφέρει στον θεό του θανάτου, που υπόσχεται να αναβιώσει τον πατέρα του. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.