ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δύσκολα τα πράγματα για τη σειρά Crash Bandicoot και την Toys for Bob

Την πήρε και αυτήν η μπάλα...

Το αναλυτικό ρεπορτάζ του San Fransisco Chronicle γύρω από τις μαζικές απολύσεις στο Xbox και την Activision μας έδωσε πιο συγκεκριμένα στοιχεία για το ποια studios επηρεάστηκαν. Ένα από αυτά είναι από ό,τι φαίνεται η Toys for Bob, εφόσον μεταξύ άλλων αναφέρθηκε το κλείσιμο γραφείων στη διεύθυνση 4 Hamilton Landing του Νοβάτο, που αντιστοιχεί σε χώρους εργασίας της ομάδας των σύγχρονων Crash Bandicoot και Spyro.

Όπως στην πορεία έγραψε και ο Jez Corden του Windows Central, αυτό δεν σημαίνει πως διαλύθηκε εντελώς η ομάδα, αλλά περισσότερο πως δέχτηκε γερό χτύπημα στο δυναμικό της, αφήνοντας μετέωρο το μέλλον αρκετών αγαπημένων σειρών σου 3D platformer κυκλώματος. Βέβαια, τα νούμερα μας μπερδεύουν λιγάκι, αφού αναφέρεται πως 86 άτομα απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, τη στιγμή που ένα πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Toys for Bob να απαρτίζεται από μόλις 80 άτομα. 

Η Toys for Bob είναι ίσως η μόνη ομάδα της Activision που δεν ασχολείται αμιγώς με τα του Call of Duty, αντ 'αυτού έχει εδώ και καιρό την εποπτεία του Crash με τα Crash Bandicoot 4: It's About Time και Crash Team Rumble, όπως και του Spyro με τη Reignited τριλογία. Στο παρελθόν μας έχει δώσει και τα Skylanders, ενώ μένει να δούμε αν θα υπάρξει και μέλλον, γιατί τώρα που έχασε τόσο κόσμο δεν αποκλείεται και αυτή να συγχωνευθεί σε κάποιο μεγαλύτερο studio, όπως συνέβη με τη Vicarious Visions.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.