ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

`Eρχεται το 2023 το Ranked Play στο Modern Warfare 2

Φεύγουν όμως τα Black Ops Cold War League Play και Vanguard Ranked Play..

Η Treyarch επιβεβαίωσε ότι το Ranked Play του Call of Duty Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει το 2023. Ο developer είπε ότι εργάζεται για να γίνει πιο ανταγωνιστικό, θα έχει ranked skill divisions, ορατό skill ranking, πίνακα με το top 250 παικτών και δυνατές competitive ανταμοιβές στο Ranked Play. Πριν από την κυκλοφορία του, οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν στη CDL Moshpit playlist που θα φτάσει με το update της Season 1 του Modern Warfare 2 στις 16 Νοεμβρίου.

Η Treyarch επιβεβαίωσε επίσης το πλάνο της να αποσύρει το Black Ops Cold War League Play και το Vanguard Ranked Play αυτόν τον μήνα. Είπε ότι οι παίκτες έχουν μέχρι τις 22 Νοεμβρίου για να συλλέξουν τυχόν εναπομείνασες ανταμοιβές. "Η επιτυχία αυτών των λειτουργιών συνέβαλε άμεσα στο μέλλον του Ranked Play", ανέφερε. "Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για όλα τα δεδομένα, τα σχόλια και τον χρόνο παιχνιδιού που συλλέξαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε σύντομα περισσότερα!"

#CONFIRMED: Ranked Play arrives on #ModernWarfare2 in 2023, and we`re working with our partners to deliver:


Competitive Modes ✅
Ranked Skill Divisions ✅
Visible Skill Ratings ✅
Top 250 Leaderboard ✅
Competitive Rewards ✅

More details to come!

— Treyarch Studios (@Treyarch) November 2, 2022

Παράλληλα με την πρώτη σεζόν live content του Modern Warfare 2 στις 16 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσει το free-to-play Warzone 2.0. Ακόμα, το Special Ops mode του Raids - για τρεις παίκτες - καταφθάνει τον Δεκέμβριο στο Modern Warfare 2. 


Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88