ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Activision μειώνει δραματικά το μέγεθος των Call of Duty

Το Warzone διαχωρίζεται από το main game.

Ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα προβλήματα της σειράς Call of Duty είναι ο χώρος που καταλαμβάνουν τα παιχνίδια της στον σκληρό μας, με αποκορύφωμα το Call of Duty: Modern Warfare III που αγγίζει συνολικά τα 310 GB. Τη λύση στο πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε έρχεται να δώσει η Activision, λίγους μήνες πριν το μεγάλο release του Call of Duty: Black Ops 6.

Από τις 21 Αυγούστου θα υπάρξει διαχωρισμός στα αρχεία του Warzone, με το download του διάσημου battle royale να είναι προαιρετικό. Στην ίδια ημερομηνία θα καταφθάσει και το update της Season 5, με ονομασία Reloaded, το οποίο θα αναδιοργανώσει τα αρχεία παιχνιδιών του franchise, ενώ θα προστεθεί και μία νέα τεχνολογία που θα βοηθήσει σε αυτό. Μόλις γίνει η λήψη του συγκεκριμένου update, σύμφωνα με την Activision, το μέγεθος των Call of Duty θα μειωθεί αισθητά.

Ως αποτέλεσμα, η αμερικανική εταιρεία υπόσχεται πως το Call of Duty: Black Ops 6 θα καταλαμβάνει λιγότερο αποθηκευτικό χώρο από το Call of Duty: Modern Warfare III, ενώ παράλληλα δημοσίευσε και το roadmap με τα μελλοντικά updates, το οποίο κλείνει στις 25 Οκτωβρίου, όταν και κυκλοφορεί το επόμενο μεγάλο game της σειράς.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.