ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Activision ξεκαθαρίζει πότε θα έρθουν τα games της στο Game Pass

Νωρίτερα από ό,τι ακουγόταν αρχικά!

Όπως όλα δείχνουν, από μέρα σε μέρα το τρίπτυχο Activision-Blizzard-King θα θεωρείται και επισήμως κομμάτι του Xbox. Αυτό έχει επαναφέρει τις απορίες και το ενδιαφέρον του κόσμου για το τι θα γίνει με την περίπτωση του τεράστιου portfolio βιντεοπαιχνιδιών που θα καλωσορίσει η Microsoft και συγκεκριμένα του πότε αυτά θα βρουν τον δρόμο τους για την υπηρεσία της, το Game Pass. Παρότι δεν έχουν πέσει ακόμα οι τελευταίες υπογραφές, η Activision μάλλον βομβαρδίστηκε από μηνύματα και αναγκάστηκε να προβεί σε εξηγήσεις γύρω από το τι έχει συζητηθεί με τη μεριά του Xbox.

"Είναι φοβερό να βλέπουμε πως χτίζουμε προσδοκίες για το Call of Duty: Modern Warfare III. Καθώς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ρυθμιστική έγκριση της συμφωνίας με τη Microsoft, λαμβάνουμε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με το εάν τα επερχόμενα παιχνίδια μας που κυκλοφόρησαν πρόσφατα θα είναι διαθέσιμα μέσω του Game Pass.

Αν και δεν έχουμε σχέδια να συμπεριλάβουμε το Modern Warfare III ή το Diablo IV στο Game Pass φέτος, μόλις κλείσει η συμφωνία, αναμένουμε να αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε με το Xbox για να φέρουμε τους τίτλους μας σε περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Και αναμένουμε ότι θα αρχίσουμε να προσθέτουμε παιχνίδια στο Game Pass κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους."

CMA θέλοντος, εξαγοράς επιτρέποντως, λοιπόν, από το 2024 και ύστερα μπορούμε να αναμένουμε μερικά παιχνίδια των Activision και Blizzard να εισάγονται στο Xbox Game Pass και τα παρακλάδια του, κάτι που πιθανώς θα καθοριστεί και από τι συμφωνίες παίζουν μεταξύ PlayStation και Call of Duty. Όλα τα υπόλοιπα IP's ίσως να είναι πιο εύκολο να ενταχθούν στον κατάλογο, αλλά σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως η επόμενη χρονιά θα είναι κομβική για το Game Pass, εφόσον φαίνεται πως θα ενισχυθεί απότομα και με ισχυρές παρουσίες.

Προς το παρόν περιμένουμε την τελική ετυμηγορία της CMA.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.