ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Blizzard ετοιμάζει mobile έκδοση για το Overwatch 2

Αποκαλυπτικός στο σύγγραμμά του ο Jason Schreier!

Το Overwatch φαίνεται να έρχεται σε smartphones και tablets. Η είδηση αυτή προέρχεται από τον δημοσιογράφο Jason Schreier του Bloomberg. Ο Schreier ισχυρίζεται πως το Overwatch Mobile βρίσκεται σε εξέλιξη στην Blizzard, σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από το νέο του βιβλίο, Play Nice: The Rise, Fall, and Future of Blizzard Entertainment.

Συγκεκριμένα, ο Schreier γράφει εντός του βιβλίου ότι «Το Overwatch είχε επικεφαλής τον Walter Kong, ο οποίος επέβλεψε την κυκλοφορία των ηρώων και περιεχομένου για το Overwatch 2, καθώς και νέων έργων, όπως μια έκδοση για φορητές συσκευές του franchise». 

Το βιβλίο του συμπεριλαμβάνει πάνω από 300 συνεντεύξεις τρεχόντων και παλαιών υπαλλήλων της Activision Blizzard, και γενικότερα μια τέτοια κίνηση φαίνεται λογική δεδομένου της ευρύτερης αγοράς του mobile gaming και το free-to-play status του Overwatch 2. Επίσης, ένας άλλος mobile τίτλος της Activision Blizzard, το Call of Duty Mobile είναι επισήμως πιο κερδοφόρος από την κύρια σειρά με πάνω από 3 δισεκατομμύρια σε εισφορές. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το Warzone Mobile, το οποίο είχε πάνω από 50 εκατομμύρια pre-registrations πριν το λανσάρισμα του. Θεωρούμε πως η ελπίδα της Blizzard είναι να έχει παρόμοια επιτυχία με αυτούς τους FPS τίτλους και το Overwatch 2 στα mobile devices. 

Δεν αποκαλύφθηκαν άλλες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης κάποιας πιθανής ημερομηνίας κυκλοφορίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Blizzard δεν έχει ακόμη ανακοινώσει δημόσια το Overwatch Mobile. 

Πέρα από αυτό, στο βιβλίο του Schreier αποκαλύπτεται πως η Blizzard είχε μια σειρά βασισμένη στο Οverwatch σε παραγωγή από το Netflix. Ωστόσο αυτή ακυρώθηκε διότι η Blizzard μήνυσε το Netflix.

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης