ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Eidos Montreal βοηθάει στην ανάπτυξη του Fable της Playground Games

Μία από τα ίδια το νέο trailer.

Ακόμα ένα showcase της Microsoft όπου το Fable της Playground Games κάνει την εμφάνισή του, με το νέο trailer να μην διαφέρει σημαντικά με τη δομή των προηγούμενων που είχαμε δει. Αυτή τη φορά σε ρόλο αφηγητή βρίσκεται ο Humphry, ο καλύτερος πρώην ήρωας της Albion, μπορεί και όχι, με cinematic και gameplay πλάνα να εναλλάσσονται μεταξύ τους.

Πέρα όμως από τα όμορφα γραφικά, τη γλυκιά μουσική, την έξοχη βρετανική προφορά των χαρακτήρων, αλλά και πως το Fable έρχεται το 2025, δεν μάθαμε κάτι παραπάνω στο νέο trailer. Την αποκάλυψη έρχεται να την κάνει από το πουθενά η Eidos Montreal, η οποία ανέφερε μόλις τώρα σε ανάρτηση της στο X πως βοηθάει την Playground Games στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε την ανάπτυξη του Fable. Ήταν μεγάλη η συνεργασία με την ταλαντούχα ομάδα της Playground Games, με στόχο να δημιουργήσουμε μία αξέχαστη εμπειρία.»

Για την ιστορία το πιο πρόσφατο game που κυκλοφόρησε η Eidos Montreal ήταν το Marvel's Guardians of the Galaxy. Πάντως, πίσω στο 2022 ο Jason Schreier είχε αναφέρει πως το συγκεκριμένο studio ανάπτυξης εργαζόταν σε διάφορα projects, συμπεριλαμβανομένων και συνεργασιών με το Xbox, με το Fable να ήταν ένα από τα παιχνίδια που ακουγόντουσαν.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.