ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η επανεμφάνιση των trophies του Prince of Persia: The Sands of Time Remake μας γεμίζει ελπίδες

Dagger of Time... πήγαινε μας στη μέρα που κυκλοφορεί...

Πολλοί ισχυρίζονται εδώ και καιρό πως το Prince of Persia: The Sands of Time Remake θα χαθεί στην άμμο των συνεχόμενων αλλαγών που υπέστη, αλλά τίποτα ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο. Υποτίθεται θα κυκλοφορούσε το 2021, τρόμαξε το κοινό στο reveal του, πήρε delays και άλλαξε το τιμόνι της ανάπτυξής του. Φαίνεται όμως πως η Ubisoft δεν το έχει παρατήσει, in fact ενδέχεται να βρίσκεται αρκετά κοντά, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις behind-the-scenes δραστηριότητες των δημιουργών του στο backend του PSN.

Το PSN Profiles εντόπισε την ανανέωση και το re-uploading της λίστας των τροπαίων του Prince of Persia: The Sands of Time Remake, γεγονός που κίνησε την περιέργεια όλων όσων ενδιαφέρονται να ξαναβιώσουν το θρυλικό αυτό παραμύθι. Έχει αφεθεί να εννοείται πολλάκις πως θα πάρει χρόνο στη Ubisoft να το φέρει σε πιο αποδεκτή κατάσταση, αλλά μία τέτοια κίνηση ίσως μας προϊδεάζει πως έχει γίνει δουλειά και ότι πλέον έχουμε μπει στο στάδιο επικοινωνίας της Ubisoft με τους κατόχους των φυσικών και ψηφιακών stores για τον προγραμματισμό της κυκλοφορίας του.

Μπορεί να είναι βέβαια και μία εντελώς τυπική και ανούσια διαδικασία, αλλά δεν πρέπει να ξεγράφουμε το όνομα Prince of Persia: The Sands of Time, ειδικά τώρα που το franchise "ξανάνιωσε" με το πολύ φρέσκο και ποιοτικό Prince of Persia: The Lost Crown. Ας ελπίσουμε ότι α) η Ubisoft έχει πάρει όντως στα σοβαρά το να το μεταμορφώσει σε κάτι που θα τιμά την κληρονομιά του και ότι β) θα ακούσουμε περισσότερα για αυτό σύντομα.

Δείτε επίσης το review μας για το Prince of Persia: The Lost Crown.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.