ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Google ανακοίνωσε τα 10 games με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2023

Εσείς ποια από αυτά αναζητήσατε;

Τη λίστα με τα 10 παιχνίδια που αναζητήθηκαν περισσότερο ανακοίνωσε η Google και όπως θα δείτε παρακάτω, φιγουράρουν ουκ ολίγα μεγάλα ονόματα. Πρώτο και κύριο είναι το Hogwarts Legacy, ένα παιχνίδι που δίχασε βαθύτατα το κοινό φέτος, ύστερα και από τα σχόλια της δημιουργού του Harry Potter, J.K.Rowling, και που όμως κατάφερε να σημειώσει περισσότερες από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στους πρώτους τέσσερεις μήνες κυκλοφορίας του.

Στη συνέχεια έχουμε μία από τις πιο γνωστές αρμάδες της Sony, το The Last of Us, το οποίο έγινε ξανά trend μέσα στη χρονιά εξαιτίας και της τεράστιας επιτυχίας του TV adaptation που ετοίμασε και παρέδωσε το HBO και που αποτέλεσε και το show με τις περισσότερες αναζητήσεις για φέτος.

Αν και τη λίστα συμπληρώνουν αναμενόμενες φετινές κυκλοφορίες όπως το Starfield, Baldur’s Gate 3, Diablo IV και Atomic Heart έχουμε και ορισμένες εκπλήξεις.

Ειδικότερα, τρίτο στη λίστα φιγουράρει το puzzle game των New York Times, ονόματι Connections, θυμίζοντας την περσινή επιτυχία του Wordle που ήταν το νούμερα ένα σε αναζητήσεις παιχνίδι παγκοσμίως. Αμέσως επόμενο έρχεται το Battlegrounds Mobile India, η ινδική έκδοση του PUBG Mobile που φαίνεται να σαρώνει την τεράστια αγορά της Ινδίας, ενώ έβδομο έχουμε το Suika Game, έναν mobile τίτλο που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των αναζητήσεων για την περιοχή της Ιαπωνίας, αφήνοντας δεύτερο το Hogwarts Legacy και τρίτο το Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Τέλος, τη λίστα συμπληρώνει το Sons of the Forest, το εξαιρετικό sequel του επιτυχημένου survival παιχνιδιού The Forest που κυκλοφόρησε σε Early Access το Φεβρουάριο του 2023.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα, στην οποία μπορείτε να πατήσετε και να διαβάσετε τα reviews μας για τα Hogwarts Legacy, The Last of Us Part I, Starfield, Diablo IV και Atomic Heart.

Τα 10 games με τις περισσότερες Google αναζητήσεις για το 2023:

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...