ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Hyrule πρωταγωνιστεί στο νέο gameplay trailer του The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Εμβάθυνση σε νέες περιοχές και στο traversal!

Ένα γρήγορο τουρ στην κεντρική τοποθεσία και στους μηχανισμούς περιήγησης του The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom θέλησε να μας κάνει η Nintendo με το νέο τρέιλερ της επερχόμενης αποκλειστικότητας του Switch. 

Στη Gerudo Desert εννοείται επικρατεί ζέστη και φαίνεται πως η Zelda θα πρέπει να βρίσκει κάποια όαση κοντά της για να δροσιστεί και να ξεκουραστεί, όταν δεν παλεύει με εχθρικά πλάσματα ή δεν βοηθά τις "αμαζόνες". Στα Jabul Waters συναντάμε για άλλη μία φορά ένα πιο υδάτινο σκηνικό και τις ψαρο-φυλές που έχουν αλληλοβοηθηθεί με τον Link στο παρελθόν. Στα βουνά του Eldin Volcano η Zelda θα πρέπει να σκαρφαλώσει μεταξύ πέτρας και λάβας για να φτάσει στους οικισμούς των Gorons. Στα δε Faron Wetlands θα επικρατεί μία πιο ζουγκλώδης κατάσταση.

Στο The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom θα υπάρχουν πολλά side quests, μέσα από τα οποία η ομώνυμη πρωταγωνίστρια θα λύνει τα προβλήματα των φίλων που κάνει στην πορεία του ταξιδιού της, εξού και η χρήση ενός "Adventure Log" που κρατά καταγεγραμμένη κάθε αποστολή, κύρια ή και μη. 

Ο κόσμος του παιχνιδιού αναμένεται μεγαλούτσικος, γι' αυτό και η Nintendo θέλει να μας καθησυχάσει πως θα υπάρχουν τρόποι να μεταβούμε γρήγορα από τη μία τοποθεσία στην άλλη. Ως πιο άμεσο fast travel μηχανισμό συναντάμε τα "Waypoints", που με την ενεργοποίησή τους επιτρέπουν στη Zelda να ταξιδέψει γρήγορα από και προς αυτά. Επειδή όμως έτσι κινδυνεύετε να προσπεράσετε πολύ χρήσιμα αποκτήματα, θα υπάρχει και η επιλογή ενός πιστού αλογακίου για γρήγορη μετακίνηση. Πάνω σε αυτό, η Zelda θα μπορεί να ανεβαίνει σε ύψη που δεν ήταν εφικτό με τα πόδια της και να καλπάζει πάνω από τους εχθρούς της. Το μόνο που χρειάζεται για να το καλείτε ανά πάσα στιγμή είναι να έχετε ξεκλειδώσει την ικανότητα να "αντιγράφετε" την υπόσταση ενός καρότου για να έρθει το χαριτωμένο mount και να κολατσίσει.

Στο τέλος η Nintendo μας δείχνει πως δεν είναι ο Link ο μοναδικός που μπορεί να διδαχθεί το "Bind" ως ability. Με το σκήπτρο της η Zelda θα μπορεί να κουβαλήσει μεγάλα αντικείμενα και να ξεφορτωθεί εμπόδια που δεν μπορούν να επηρεαστούν ή να χρησιμοποιηθούν ως "Echo".

Όλα αυτά θα ενθουσιαστικά και πολύ δημιουργικά πραγματάκια θα μπορείτε να τα κάνετε από τις 26 Σεπτεμβρίου, όταν το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom θα κυκλοφορήσει στο Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.