ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η "κακιά" γίνεται πρωταγωνίστρια στο roguelite sequel του Lost in Random

Άλλαξε μέχρι και publisher!

Το Lost in Random ήταν ένα χαριτωμένο στην όψη, σκληρό σαν ιδέα indie game (review εδώ) που βρήκε χρηματοδότηση από την EA Originals καμπάνια. Σε εκείνο πρωταγωνιστούσε η Even, έπαιζαν σημαντικό ρόλο οι κάρτες δυνάμεων στο combat και είχε γενικότερα μία πιο action-adventure κατεύθυνση. Τίποτα από όσα γνωρίζαμε για αυτό, όμως, δεν θα ισχύσει και για το δεύτερο παιχνίδι που μόλις ανακοινώθηκε και ονομάζεται Lost in Random: The Eternal Die.

Η Thunderful είναι η νέα εταιρεία έκδοσης του νέου παιχνιδιού στο ίδιο σύμπαν, που κάνει και δομική στροφή στο roguelite genre. Εδώ οι παίκτες ελέγχουν την Aleksandra, που στο πρώτο παιχνίδι ήταν η βασίλισσα του Random, και καλούνται να βγουν από την παγίδα του Eternal Die. Μέσα σε αυτό το μοχθηρό και απρόβλεπτο οικοσύστημα, θα πρέπει να αξιοποιήσετε τα randomly generated εφόδια που σας προσφέρει το παιχνίδι, να αντιμετωπίσετε τους επίσης τυχαίους εχθρούς που σας κυνηγάνε και να έχετε φυσικά και λίγη τύχη, ούτως ώστε να βοηθήσετε την Aleksandra να βγει από το χάος που κάποια δόλια μυαλά σχεδιάζουν για αυτήν.

Σημαντικό ρόλο παίζει άλλο ένα ζάρι-companion, ο Fortune, μέσω του οποίου πολλαπλασιάζονται οι επιλογές της πρωταγωνίστριας στη μάχη, εφόσον κάθε ζαριά και απόφαση της στιγμής είναι ικανή να καθορίσει ή να καταστρέψει ένα run σας σε αυτά τα dungeons με ευθεία επιρροή από τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Το Lost in Random: The Eternal Die πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025 σε PC, PS5, Xbox Series X|S (day one στο Game Pass) και Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.