ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Konami επιβεβαιώνει τη δεύτερη συλλογή παιχνιδιών Metal Gear

Δεν ξέρουμε τι θα χωρέσει μέσα σε αυτή όμως!

Είναι η πρώτη φορά που ακούμε ρητά πως θα υπάρξει και Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2 δια στόματος Konami, οπότε όσοι είχαν αμφιβολία πως η αναδρομή στους legacy τίτλους της σταματά εκεί έκαναν λάθος.

Μέσα από το δεύτερο επεισόδιο του Metal Gear Production Hotline, ο παραγωγός του franchise, Noriaki Okamura, δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι υπάρχουν δοκιμασίες να υπερβούν, ωστόσο σίγουρα σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν ακόμα μία συλλογή με τα εναπομείναντα Metal Gear games:

"Οι περισσότεροι από τους τίτλους που κυκλοφόρησαν μετά από αυτούς [του Vol.1] δεν έχουν προϋπάρχον HD port που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε. Μερικοί είναι σε HD, αλλά όλοι αυτοί θα ήταν πραγματικά μεγάλοι τίτλοι. Αυτό έρχεται με τη δική του σειρά ζητημάτων. Λοιπόν, με όλους αυτούς τους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη με τη σύνθεση τίτλων, οτιδήποτε σύμφωνα με το «τι υπάρχει;» ή ερωτήσεις όπως «πόσο καιρό θα είναι σε ανάπτυξη, πότε θα κυκλοφορήσει», θα περάσει λίγος χρόνος μέχρι να έχουμε μια σαφή εικόνα, αλλά όταν το κάνουμε, θα σας ενημερώσουμε εδώ. Ονομάσαμε τη συλλογή Τόμο 1, οπότε φτιάχνουμε τον Τόμο 2, αυτό είναι σίγουρο. Ανησυχούμε επίσης για το πώς ο Τόμος 1 είχε μια αρκετά δύσκολη κυκλοφορία, με όλα τα προβλήματα, επομένως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην το επαναλάβουμε, αλλά πρέπει απλώς να ζητήσουμε από όλους να μας δώσουν χρόνο."

Τι μπορεί να συναντήσουμε στο ενδεχόμενο Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2; Πιθανότατα τα MGS: Portable Ops, MGS 4: Guns of the Patriots, MGS: Peace Walker και MG Rising: Revengeance. Πιο αμφίβολη - αλλά όχι απίθανη - η συμπερίληψη των MGS V: Ground Zeroes και MGS V: The Phantom Pain, που δεν συμβαδίζουν από άποψη απαιτήσεων με τα προαναφερθέντα.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το podcast:

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.