ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η κόντρα του Mario vs. Donkey Kong επιστρέφει του χρόνου στο Switch | Nintendo Direct

Φρέσκια επανέκδοση με άρωμα Game Boy Advance.

Αναδρομή στο παρελθόν του 2004 κάναμε νωρίς-νωρίς στην παρουσίαση της Nintendo, με την ιαπωνική εταιρεία να φέρνει στην τρέχουσα (για την ίδια) γενιά το Mario vs. Donkey Kong, τη spin-off puzzle-platforming video game σειρά που έφερε για πρώτη φορά σε αντιπαράθεση τις δύο αυτές μασκότ.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Donkey Kong να έχει καυστική διάθεση, αρπάζοντας όλα τα Mini-Mario παιχνίδια και αποστολή μας είναι να ανακτήσουμε την κατοχή τους ελέγχοντας τον Mario, εξερευνώντας και λύνοντας του platforming γρίφους του παιχνιδιού. «Παρατήρηση» και «δράση» είναι οι δύο λέξεις που υπογραμμίζονται στο βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον Mario να συγκεντρώνεται στα διάφορα δρώμενα κάθε επιπέδου, προτού φτάσει σε ένα συμπαγές συμπέρασμα του πώς θα φτάσει στο κλειδί – κυριολεκτικά και μεταφορικά – για την ολοκλήρωση του level.

Δεν χρειάζεται νομίζουμε να περιγράψουμε πόσο βελτιωμένο είναι συγκριτικά με τον original τίτλο σχεδόν 20 χρόνια μετά, εφόσον όλοι οι συμμετέχοντες χαρακτήρες και οι πίστες αξιοποιούν τα σύγχρονα renders που έχει δημιουργήσει η Nintendo. Από άποψη λειτουργιών, ευχάριστη η δυνατότητα να παίξουμε και σε τοπικό co-op, με το τρέιλερ να κλείνει με την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού: 16 Φεβρουαρίου του 2024, αποκλειστικά για το Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.