ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Lara Croft του παρελθόντος επιστρέφει μέσα από το Tomb Raider IV-VI Remastered

Κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο!

Ύστερα από την επαναφορά της αρχικής τριλογίας της σειράς Tomb Raider υπό τη μορφή remaster μέσα στη χρονιά, η Aspyr ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και τα τρία επόμενα games, πάλι με το ανάλογο ρετουσάρισμα. Με ένα trailer μόλις ενός λεπτού, μάθαμε πως τα Tomb Raider: The Last Revelation, Tomb Raider: Chronicles και Tomb Raider: The Angel of Darkness θα έρθουν σε μορφή πακέτου τον Φεβρουάριο του 2025, ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου, όπως συνέβη και φέτος με τα Tomb Raider I-III.

Aspyr και η Crystal Dynamics επενέβησαν με ανάλογο τρόπο στα παραπάνω games, βελτιώνοντας τον παμπάλαιο οπτικό τομέα που διέθεταν, εκσυγχρονίζοντας τα control options, αλλά και προσθέτοντας λειτουργία photo mode και διάφορα επιτεύγματα. Η πλήρης ονομασία του θα είναι Tomb Raider IV-VI Remastered, περιέχοντας ιστορικές περιπέτειες της Lara Croft, η οποία την τότε εποχή αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες σημαίες για το gaming. 

Τα τρία αυτά games κυκλοφόρησαν στο διάστημα μεταξύ 1999 και 2003, με το καλύτερο εξ αυτών, πάντα βάσει βαθμολογιών, να θεωρείται το Tomb Raider: The Last Revelation. Όπως και να έχει, το πακέτο Tomb Raider IV-VI Remastered θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου του 2025 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.

Μαζί με αυτή την ανακοίνωση μάθαμε πως το Tomb Raider franchise έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα με τις διάφορες κυκλοφορίες του, ενώ μας έγινε και υπενθύμιση πως η animated σειρά TOMB RAIDER: The Legend of Lara Croft είναι πια διαθέσιμη για streaming μέσω Netflix.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.