ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η μάχη του Silent Hill 2 πρωταγωνιστεί στο νέο τρέιλερ

Remake ή REmake;

Δουλίτσα φαίνεται να χρειάζεται ακόμα το remake του Silent Hill 2 από την Bloober Team, αφού η παρουσία του παιχνιδιού στο State of Play προβλημάτισε εμέ και αρκετό ακόμη κόσμο. Δεν το λέμε τόσο επειδή δεν ακούστηκε ούτε κατά διάνοια κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά περισσότερο επειδή το combat trailer - κάτι πλήρως περιττό για αυτό που πραγματικά πρεσβεύει το παιχνίδι - καθιστά φανερό πως αυτή η επανέκδοση είναι ακόμα ανέτοιμη.

Ας δεχθούμε χαριστικά τη διάθεση των Πολωνών devs να μας δώσουν μία πρώτη γεύση του πώς θα ελέγχουμε τον James στην προσπάθεια του να ξεφύγει από απέθαντες νοσοκόμες και λοιπά. Παλούκια, όπλα και Resident Evil gameplay είδαμε κατά βάση, με τα animations και οπτικοακουστικές αποκρίσεις να κυμαίνονται σε χαμηλότερα επίπεδα. Τουλάχιστον υπήρχε μπόλικη ομίχλη όπου αυτή μπορούσε να εφαρμοστεί και να στοιχειώσει τα σκηνικά.

Τα απαραίτητα αποκρουστικά πλάνα ευτυχώς ήταν εκεί, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει να υπάρχει δυσφορία γύρω από την κατάσταση και κατ' επέκταση τη φιλοδοξία του Silent Hill 2 Remake. Όπως καταλάβατε, ακόμα δεν πήραμε επιβεβαίωση του πότε θα κυκλοφορήσει.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.