ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Max επιστρέφει στο Life Is Strange: Double Exposure

Σαν να μην έχει τις δυνάμεις της όμως...

Σε μια εκπληκτική ανακοίνωση από τους Deck Nine, η Max Caulfield, η αρχική πρωταγωνίστρια της σειράς Life Is Strange, επανέρχεται στο προσκήνιο του franchise, με μερικές ανατροπές μεν.

Όπως είδαμε στο trailer που έκανε το ντεμπούτο του στο τελευταίο Xbox Showcase, η Μax δεν μοίαζει καθόλου με τον εφηβικό της εαυτό που είχαμε συνηθίσει και επιπλέον έχει χάσει τις ικανότητές της να κάνει rewind τον χρόνο. Αντίθετος, αυτές οι δυνάμεις έχουν αντικατασταθεί με τη δυνατότητα διέλευσης και εμπειρίας δύο παράλληλων timeline. Το χαρακτηριστικό παράδειγμα του οποίου παρουσιάζεται με τη νέα της φίλη Shafi να έχει δολοφονηθεί σε ένα σύμπαν, ενώ είναι ζωντανή σε ένα άλλο με την ζωή της όμως σε κίνδυνο.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις δυνάμεις, η Max έχει για άλλη μια φορά αναλάβει την αποστολή να αποτρέψει το θάνατο ενός φίλου και να αποκαλύψει το μυστήριο πίσω από τον φόνο της Shafi στο εναλλακτικό timeline.

Προς το παρόν, αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να αντλήσουμε από το trailer και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το ποιο από τα endings του πρωτότυπου ακολουθεί το sequel. Ωστόσο, με παράλληλα χρονοδιαγράμματα, ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι και τα δύο δεν θα προβληθούν με κάποιο τρόπο;

Το Life Is Strange: Double Exposure θα κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X/S στις 29 Οκτωβρίου.

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης