ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η μεγάλη κυκλοφορία του Call of Duty: Black Ops 6 θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου

Και πράγματι θα είναι cross-gen multiplatform τίτλος!

Μπορεί να μην έφτασε ακόμα η ώρα της ανεξάρτητης παρουσίασης του Call of Duty: Black Ops 6, αλλά ήδη διέρρευσαν τα βασικά της κυκλοφορίας του. Το Call of Duty: Black Ops 6 πρόκειται εν τέλει να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S, δίνοντας από μία εβδομάδα νωρίτερα (17 Οκτωβρίου) πρόσβαση στο campaign του παιχνιδιού. 

Πέραν του story mode που φυσικά επιμελήθηκε η Treyarch και θα διαδραματίζεται στον Ψυχρό Πόλεμο των early 90's, γνωρίζουμε πως θα υπάρχει zombies mode με δύο χάρτες στο λανσάρισμα, όπως και 16 maps (2vs2 και 6vs6) για το online multiplayer. Και όλα αυτά θα μπορούν να απολαύσουν οι κάτοχοι του Xbox Game Pass από day-one, εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η συμπερίληψή του εξαρχής στην υπηρεσία της Microsoft. 

Περισσότερα θα σας μεταφέρουμε μετά το Black Ops 6 Direct, αμέσως μετά το Xbox Games Showcase.

[UPDATE]: Μετά την ολοκλήρωση του όλων των παρουσιάσεων είμαστε σε θέση να σας πούμε περισσότερα για το Black Ops 6. 

Συγκεκριμένα, όσον αφορά το campaign του Call of Duty: Black Ops 6 θα είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ δράσης και διαδραματίζεται σε μια περίοδο αναταραχής στην παγκόσμια σκηνή, η οποία χαρακτηρίζεται από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου και την άνοδο των Ηνωμένων Πολιτειών σε ενιαία υπερδύναμη. Παράλληλα, μια σκοτεινή δύναμη έχει διεισδύσει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Όποιος αντιστέκεται χαρακτηρίζεται ως προδότης και η αναζήτηση της αλήθειας δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση, ενώ συγχρόνως εκτυλίσσονται παράνομες δραστηριότητες, μυστικές επιχειρήσεις και ανεπίσημες αποστολές-σήμα κατατεθέν του Black Ops franchise.

Μάλιστα, αυτό το χρονικό πλαίσιο συνδέεται άμεσα με τα φλας μπακ της δεκαετίας του 1980 που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του Black Ops 2, ενώ επίσης την εμφάνισή του θα κάνει και ο πολυαγαπημένος Frank Woods. Ο ίδιος πλέον έχει αποσυρθεί από το πεδίο της μάχης και προσαρμόζεται στα καινούρια του καθήκοντα, όμως όταν τα στρατόπεδα θολώσουν, εκείνος και ο πρωταγωνιστής, Troy Marshall θα συμμαχήσουν δημιουργώντας ένα δικό τους αυτόνομο δίκτυο πρακτόρων.

Το gameplay του τίτλου φαίνεται πως θα γνωρίσει ορισμένες αλλαγές, με την Treyarch να  επαναπροσδιορίζει την κίνηση σε ολόκληρο το παιχνίδι. Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι παίκτες θα μπορούν να σπριντάρουν, να γλιστρούν και να βουτούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αυτή η καινοτομία επιτρέπει στον παίκτη να κινείται με ένα πλήρες εύρος 360 μοιρών. Επίσης, προβλέπεται αύξηση των hit boxes των εχθρών, μια νέα σειρά εξοπλισμού, βελτιστοποιήσεις του HUD και η επιστροφή του Theater Mode και του Classic Prestige.

To Multiplayer θα περιλαμβάνει 16 ολοκαίνουργιους χάρτες από την πρώτη μέρα ημέρα, συμπεριλαμβανομένων 12 χαρτών Core 6v6 και τεσσάρων μικρών χαρτών Strike, οι τελευταίοι εκ των οποίων είναι μοναδικές, αυτόνομες τοποθεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να παίζονται και σε αγώνες 2v2. Επιπρόσθετα, Το Black Ops 6 σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή του γνωστού Round-Based Zombies και αναμένονται δύο ολοκαίνουργοι χάρτες κατά την κυκλοφορία.

Γίνεται αντιληπτό, πως ο τίτλος θα επιχειρήσει να συνδυάσει πολλά αγαπημένα χαρακτηριστικά από το παρελθόν με ορισμένες σύγχρονες πινελιές σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και αναμφίβολα αυτό το νέο κεφάλαιο της Black Ops σειράς θα κρατήσει ζεστό τον επόμενο καιρό το ενδιαφέρον, πόσο μάλλον με την δημοσιοποίηση περαιτέρω πληροφοριών.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.