ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Megan Fox ως "Nitara" στο Mortal Kombat 1

Ντύνεται βαμπιρίνα η πανέμορφη ηθοποιός.

Δεν ξέρουμε πως προέκυψε αυτή η έντονη ανάμειξη της Megan Fox τελευταία με το gaming (βλέπε Diablo IV), αλλά δεν μας χαλάει κιόλας δεδομένου του παρουσιαστικού της. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο έδωσε τα χέρια με τη NetherRealm Studios για να συμμετάσχει στο Mortal Kombat 1 με τρόπο πολύ πιο έντονο, εφόσον πέραν των voice-lines που καταγράφηκαν για να μας χαρίσει τη φωνή της Nitara έχουν σχεδιάσει τον χαρακτήρα του αντίστοιχου «Κάτω Κόσμου» με βάση το πρόσωπό της.

Στο βίντεο την ακούμε να μιλά για το πόσο ενθουσιαστική βρήκε τη συμμετοχή της στο MK1, γνωρίζοντας πως αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα gaming franchises όλων των εποχών, ενώ τόνισε πως ο τόνος και το ύφος του παιχνιδιού την έκανε να προβεί σε ερμηνείες εκτός του comfort zone της. Το delivery στα λόγια της φαίνεται αρκετά ικανοποιητικό και ευελπιστούμε να μην προκαλέσει τις αντιδράσεις των ΜΚ fans, όπως είχε γίνει με τη Ronda Rousey και τη Sonya του MK11.

Παίρνοντας την προσοχή μας μακριά από την ίδια τη Megan – όσο δύσκολο και αν είναι αυτό – εστιάζουμε στη Nitara, που επιστρέφει μετά το MK: Armageddon, το τελευταίο – και κάκιστο – παιχνίδι της 3D εποχής του Mortal Kombat. Το ότι θα την ξαναβλέπαμε το είχαμε προβλέψει, εφόσον την είδαμε να συμμετάσχει και να κατακρεουργείται στη reboot ταινία του Mortal Kombat το 2021.

Μεγάλα combo strings, πολλές εναέριες επιθέσεις, γρήγορα 50-50 και πολύ δάγκωμα παρατηρούμε στο gameplay της, κάτι που θα την καταστήσει πολύ ενδιαφέρουσα στη χρήση, ειδικά συνδυάζοντάς την με τον κατάλληλο Kameo χαρακτήρα.

Megan Fox και Van Damme στο launch, John Cena και J. K. Simmons στην πορεία και κάπως έτσι, άλλο ένα Mortal Kombat game γεμίζει με αστέρες του Hollywood.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.