ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Motive θα συμμετάσχει στην ανάπτυξη του επόμενου Battlefield

Περνάμε στη μετά-Battlefield 2042 εποχή σιγά-σιγά.

Ανακοινώσεις επιφύλασσε η σημερινή μέρα, καθώς πέρα από την επερχόμενη αυλαία της έβδομης season του Battlefield 2042 και κατ’ επέκταση την αυλαία του παιχνιδιού, μάθαμε πως η Motive θα συμμετάσχει στην ανάπτυξη του επόμενου Battlefield παιχνιδιού. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τον περασμένο μήνα, η EA κυκλοφόρησε την Season 7 του Battlefield 2042, με τίτλο Turning Point, η οποία έφερε έναν νέο αστικό χάρτη στη Χιλή, αρκετά όπλα και gadgets. Όμως, όπως ανακοίνωσε και ο Byron Beede, Γενικός Διευθυντής του Battlefield franchise, η σεζόν αυτή θα είναι η τελευταία.

“Αν και διασκεδάσαμε πολύ και είμαστε περήφανοι για τη δημιουργία των σεζόν και του έξτρα περιεχομένου για το Battlefield 2042, είναι πλέον απαραίτητο για εμάς να στρέψουμε την προσοχή μας από το παρόν στο μέλλον. Αυτό σημαίνει ότι η Season 7 θα είναι η τελευταία για το παιχνίδι. Μόλις τελειώσει η σεζόν, θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το παιχνίδι με νέα challenges, events, modes, αλλά δε θα κυκλοφορήσουμε κάποια νέα επίσημη σεζόν.”

Στρεφόμενοι λοιπόν στο μέλλον, το franchise υποδέχεται στο δυναμικό του την ταλαντούχα ομάδα της Motive, η οποία θα δανείσει μία ομάδα από τους developers για την ανάπτυξη του επόμενου Battlefield. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, “οι Philippe Ducharme και Roman Campos-Oriola, Executive Producer και Creative Director του Dead Space remake, θα χτίσουν μία ομάδα που θα δουλεύει παράλληλα με τα υπόλοιπα Battlefield studios στον κόσμο για τη δημιουργία του επόμενου Battlefield project”.

Παράλληλα όμως με το Battlefield, η Motive συνεχίζει πυρετωδώς να εργάζεται στο Iron Man παιχνίδι, η ομάδα ανάπτυξης του οποίου “έκανε εξαιρετική πρόοδο φέτος, πετυχαίνοντας ένα σημαντικό εσωτερικό milestone και θέτοντας τα θεμέλια για τη συνέχεια”.

Όπως βλέπετε, τόσο το μέλλον της Motive όσο και του Battlefield κινούνται προς μία αρκετά ενδιαφέρουσα κατεύθυνση και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι ετοιμάζουν.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...