ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η νέα περιπέτεια του Kratos θα είναι μια roguelike-Valhalla στο DLC του God of War Ragnarök

Ετοιμάστε τα leaderboards!

Τα φετινά TGA μας επιφύλασσαν πάρα πολλές εκπλήξεις που - με ελάχιστες εξαιρέσεις - δεν είχαν γίνει διαρροή νωρίτερα. Φυσικά, κανείς δεν περίμενε να δει το logo του PlayStation πόσω μάλλον αυτό της Santa Monica. Το αρκετά φημολογούμενο DLC του GOW: Ragnarök ονόματι Valhalla θα κυκλοφορήσει δωρεάν στις 12 Δεκεμβρίου για PS4 και PS5.

Σε αυτό το νέο κομμάτι της ιστορίας του Kratos στα σκανδιναβικά εδάφη, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε παλιούς και γνώριμους εχθρούς, όπως ένας Κύκλωπας σαν αυτούς που δολοφονούσε σωρηδόν στα πάτρια εδάφη του, σε μια roguelike εμπειρία που ταιριάζει γάντι τόσο στο ύφος του ίδιου του παιχνιδιού αλλά και στην ευρύτερη φύση του χαρακτήρα. Σύμφωνα και με τους μύθους, στη πραγματική Valhalla πήγαιναν όλοι οι ένδοξοι πολεμιστές και ανταγωνίζονταν στο πιοτό και το σπαθί για όλη την αιωνιότητα. Τώρα το πώς και γιατί ο Κράτος θα οδηγηθεί μαζί με τον Mimir στη Valhalla, μένει να το μάθουμε σε μία εβδομάδα περίπου.

Ενδεικτικά το Playstation Greece και η Santa Monica αναφέρουν:

Το God of War Ragnarök: Valhalla θα είναι ένας επίλογος των γεγονότων του God of War Ragnarök που ακολουθεί τον Kratos σε ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι […] Κατά τη διάρκεια κάθε προσπάθειας, θα μαθαίνετε και θα προσαρμόζεστε στις προκλήσεις που σας προσφέρει η Valhalla […] Στη Santa Monica Studio προκάλεσαν τους εαυτούς τους να κάνουν κάτι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχουν κάνει στην ιστορία των God of War.

Επιπρόσθετα, μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου το GOW: Ragnarök είχε πουλήσει περί τα 15 εκατομμύρια αντίτυπα ακριβώς στην επέτειο του ενός έτους κυκλοφορίας του. Για αυτό τον λόγο η ομάδα της Santa Monica και του Playstation θέλησαν να μας ανταμείψουν και με το παραπάνω για τη στήριξη που δείχνουμε στα παιχνίδια τους. Καιρός για re-download λοιπόν!

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.