ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία The Legend of Zelda

Σε συνεργασία με την Sony Pictures Entertainment.

Η πρόσφατη επιτυχία της ταινίας Super Mario Bros. ίσως τροφοδότησε με θέληση τη Nintendo, ώστε να φέρει και άλλα μεγάλα franchise της στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Ο ιαπωνικός κολοσσός λοιπόν, ανακοίνωσε επίσημα πως εργάζεται πάνω σε μία live-action ταινία The Legend of Zelda, ενώ μάλιστα άμεσος συνεργάτης στη στο εγχείρημα αυτό θα είναι και η Sony Pictures Entertaiment.

Την παραγωγή της ταινίας θα την αναλάβει ο θρυλικός Shigeru Miyamoto, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον βετεράνο Avi Arad, πρώην επικεφαλή δημιουργικό διευθυντή της Marvel Entertainment. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Wes Ball, γνωστός από την τριλογία The Maze Runner. Η ταινία θα συγχρηματοδοτηθεί από τις Nintendo και Sony Pictures Entertainemt, με την πρώτη να χρηματοδοτεί πάνω από το 50%. Η Nintendo δήλωσε πως:

Παράγοντας από μόνη της οπτικό περιεχόμενο για τα IP της, η Nintendo δημιουργεί νέες ευκαιρίες για να έχουν άτομα από όλο τον κόσμο πρόσβαση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που έχει δημιουργήσει η Nintendo, με διαφορετικά μέσα πέραν των ειδικών παιχνιδιών για κονσόλες.

Η συνθήκη πάντως που έχει δημιουργηθεί με τις Nintendo και Sony να συνεργάζονται για να φέρουν μία ταινία The Legend of Zelda στη μεγάλη οθόνη κρίνεται άκρως ενδιαφέρουσα, με τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας να αναμένει με ανυπομονησία το πρώτο trailer.

Πηγή: Nintendo

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.