ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η πιο πιστευτή "διαρροή" για το Half-Life 3 μέχρι σήμερα

Πάτησε το κουμπί ο Gabe;

Καταλαβαίνουμε ότι η συγκεκριμένη ιστορία είναι πονεμένη και πως ανά τα χρόνια θα έχετε διαβάσει αμέτρητες ανεκπλήρωτες φήμες για νέο Half-Life, αλλά ακούστε μας, εδώ ίσως όντως να υπάρχει ελπίδα.

Υπεύθυνοι για την αναγέννηση των ελπίδων μας η κυρία Natasha Chandel και το ρεζουμέ της, αφού πριν λίγες ώρες παρατηρήθηκε πως στην κατηγορία voice-over work του προφίλ της υπήρχε το "Project White Sands (video game)" που αναπτύσσεται από - σωστά μαντέψατε - τη Valve

Φυσικά, το Half-Life δεν είναι το μοναδικό IP στη φαρέτρα της Valve, αλλά δεν είναι καθόλου τυχαία η υπογράμμισή του, αν αξιοποιήσουμε το μοναδικό στοιχείο που έχουμε στα χέρια μας. Το "White Sands" είναι ένα πάρκο που θα βρείτε στη Doña Ana του New Mexico. Θυμάστε κατά λάθος ποιος άλλος εδρεύει στο New Mexico; Μήπως σας λέει κάτι η Black Mesa Research Facility; Να που ενώνονται οι τελείες και όντως αυτή η κωδική ονομασία του παιχνιδιού πιθανό να αφορά το Half-Life.

Η σελίδα της ηθοποιού έπεσε προσωρινά από τον κόσμο που συγκέντρωσε και όταν επανήλθε η αναφορά στο Project White Sands είχε εξαφανιστεί. 

Η όλη ιστορία απέκτησε και συνέχεια με τον Tyler McVicker να εξηγεί στο YouTube κανάλι του γιατί τα παραπάνω συνδυάζονται με τις πληροφορίες που αυτός έχει συγκεντρώσει για ένα νέο, single-player, κανονικό mainline παιχνίδι Half-Life. Δεν είναι VR game, σαν το Half-Life: Alyx και αναπτύσσεται ήδη από το 2021, σύμφωνα με τον ίδιο πάντα, με τη Valve να χρησιμοποιεί ξανά τη Source engine για πάρτη του.

Ξανά, μπορεί όλα αυτό να μην οδηγήσει πουθενά, αλλά στοιχεία υπάρχουν.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.