ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Remedy ακύρωσε το multiplayer project με κωδική ονομασία Kestrel

…και επικεντρώνεται στα υπόλοιπα projects που ετοιμάζει.

Λίγους μήνες μετά το rebranding και την αλλαγή πλεύσης για το free-to-play multiplayer παιχνίδι που ετοίμαζε από κοινού με την Tencent, η Remedy αποφάσισε τελικά να ακυρώσει το project Kestrel και να επικεντρωθεί στα υπόλοιπα projects που ετοιμάζει.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας που προσυπογράφει ο CEO Tero Virtala:

Το Kestrel έδειχνε πολλά υποσχόμενο, αλλά ήταν ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Τα υπόλοιπα projects μας έχουν προχωρήσει αρκετά καλά και οδεύουν στα επόμενα στάδια της ανάπτυξης τους, οπότε μεγαλύτερο focus σε αυτά μας προσφέρει μεγαλύτερα οφέλη. Μπορούμε να αναδιανείμουμε τους ταλαντούχους developers του Kestrel σε αυτά τα projects και να βοηθήσουμε περισσότερο την ανάπτυξη τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του project Kestrel και παρ’ όλο που αποφασίσουμε να ακυρώσουμε το project, η ομάδα μας έκανε καλή δουλειά και μας προσέφερε πολύτιμα μαθήματα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και την Tencent για τη συνεργασία μέχρι στιγμής. Έχουν επιδείξει πολύ επαγγελματική και υποστηρικτική συμπεριφορά.

Να θυμίσουμε εδώ πως τα υπόλοιπα ανακοινωμένα projects που δουλεύει η Remedy είναι το sequel του Control καθώς και τα remakes των δύο πρώτων -και δικών της- Max Payne σε συνεργασία με την Rockstar, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του IP.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...