ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Respawn ετοιμάζει καινούργιο τίτλο στο universe του Titanfall

Όχι όμως αυτό που φαντάζεστε...

Μια μικρή ομάδα εντός της Respawn Entertainment ετοιμάζει ένα καινούργιο παιχνίδι, το οποίο θα διαδραματίζεται εντός του universe του Titanfall, αλλά δεν θα είναι το πολυπόθητο sequel του Titanfall 2. Η ύπαρξη της ομάδας είχε γνωστοποιηθεί από τον Vincent Zampella (επικεφαλής της Respawn) σε συνέντευξη του, νωρίτερα μέσα στο έτος. Ακόμη της εν λόγω ομάδας “ηγείται” ο Steve Fukuda, ο οποίος ήταν director στο Titanfall και Titanfall 2.

Σε σχολιασμό της είδησης που έγινε από τον δημοσιογράφο Jeff Grub, μας ανακοινώνεται ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο. Βέβαια αυτή την περίοδο φαίνεται να συγκεντρώνονται περισσότεροι πόροι προς την κατεύθυνση του. Συνεχίζοντας, αναφέρει πως το παιχνίδι δεν θα είναι ένα online multiplayer game με single player campaign και μας υπενθυμίζει ότι στο ίδιο universe βρίσκεται και το Apex Legends. Η εταιρεία φυσικά ετοίμαζε ένα project με το όνομα Titanfall Legends, ένα crossover single player campaign, στο οποίο θα εμφανίζονταν χαρακτήρες και από τα δύο παιχνίδια. Το συγκεκριμένο project ακυρώθηκε στις αρχές του χρόνου, με βάση αναφορές από το Bloomberg.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο διάστημα ακυρώθηκε το Mandalorian game, το οποίο ήταν στα σκαριά. Στα αίτια της απόφασης αυτής αναφέρθηκε η Laura Miele (ΕΑ executive) αναφέροντας ότι αποφάσισαν να εστιάσουν σε καινούργια παιχνίδια για τα brands που τους ανήκουν και να προσφέρουν υποστήριξη στους ήδη υπάρχοντες τίτλους τους. 

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.