ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Sarah Bond είναι η νέα πρόεδρος του Xbox

Προαγωγή και για τον Matt Booty.

Τις ηγετικές του θέσεις έχει ξεκινήσει να αναδιοργανώνει το Xbox τώρα που ολοκληρώθηκε το deal με την Activision, ανεβάζοντας σε ανώτερα σκαλιά της ιεραρχίας αρκετά ονόματα που έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα για το brand τα τελευταία χρόνια. Η Sarah Bond αναλαμβάνει την προεδρία, όντας μία από τις πιο ισχυρές παρουσίες της σύγχρονης εποχής για το gaming τμήμα της Microsoft. Από την άλλη, ο Matt Booty, πρώην επικεφαλής των Xbox Game Studios, θα γίνει υπεύθυνος "game content και των studios", ένας ρόλος που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την επιτήρηση όλης της δραστηριότητα της ZeniMax/Bethesda.

Οι δηλώσεις του Phil Spencer για την στήριξη στο πρόσωπο της Sarah Bond δείχνουν πως το Xbox ποντάρει πολλά στα όσα αυτή θα επιδιώξει να ενώσει και να πετύχει στο μέλλον:

"Για να διαχειριστούμε την πλατφόρμα του σήμερα και να χτίσουμε την πλατφόρμα του αύριο, φέρνουμε κοντά τις ομάδες που θα κάνουν εφικτά όλα αυτά. Η Sarah Bond θα ηγηθεί αυτής της ομάδας ως πρόεδρος του Xbox, ενώνοντας τα τμήματα Συσκευών, Εμπειρίας Παικτών και Δημιουργών, Μηχανικής Πλατφόρμας, Στρατηγικής, Επιχειρηματικού Σχεδιασμού, Δεδομένων & Αναλύσεων και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης."

Εννοείται πως στην κορυφή της εξουσίας παραμένει ο Spencer ως διευθύνοντας σύμβουλος και επικεφαλής του Xbox.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.