ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η SEGA μας προετοιμάζει για μεγάλη ανακοίνωση στα The Game Awards

Έστειλε διαφημιστικά πακέτα σε influencers.

Με ένα αινιγματικό γράμμα φαίνεται ότι η SEGA μας προετοιμάζει για την παρουσία της στα φετινά The Game Awards, στις 7 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα η Twicher όνοματι Curiousjoi μοιράστηκε στο Twitter προφίλ της, ότι έλαβε ένα γράμμα από την SEGA, το οποίο μυστηριωδώς αναγράφει το μήνυμα «Νέα Εποχή, Νέα Ενέργεια – Βεβαιωθείτε ότι θα συντονιστείτε στα The Game Awards στις 7 του Δεκέμβρη». Το συγκεκριμένο πακέτο έλαβαν κι άλλοι content creators τις επόμενες ώρες.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, το event θα γίνει στο Los Angeles, όπου και θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς μεταξύ άλλων κατηγοριών. Το σύνολο των κατηγοριών θα είναι 31 και οι νικητές θα ανακηρυχτούν μετά από τις ψήφους του κοινού (10%) και ενός εκλογικού σώματος που θα αποτελείται από διάφορους media publishers (90%).

Κάπου εδώ να ξανά θυμίσουμε ότι η SEGA είχε αναφέρει ότι ετοιμάζει ένα “Super Game” project, το οποίο ανακοινώθηκε το Μάιο του 2021 και φαίνεται να είναι τόσο μεγαλόπνοο, που ο co-chief operating officer, Shuji Utsumi, είπε ότι θα ξεπερνάει τα παραδοσιακά πλαίσια των παιχνιδιών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν διάφορα μη ανακοινωθέντα παιχνίδια, αλλά και ένα ακριβοπληρωμένο live-service multiplayer shooter που γνωρίζαμε ως "Hyenas".

Ας ελπίζουμε η εν λόγω ανακοίνωση να προσθέσει ακόμα περισσότερο glamour σε μια κατά τα άλλα φαντασμαγορική βραδιά, όπως έχουμε συνηθίσει άλλωστε.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.