ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η σειρά Devil May Cry κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Netflix

Το 2025 ανήκει στον Dante!

Σχεδόν έναν χρόνο ύστερα από το πρώτο teaser, το Netflix μας πρόσφερε μία πιο αντιπροσωπευτική και πλήρη εικόνα του επερχόμενου adaptation του Devil May Cry που ετοιμάζει το Studio Mir για την πλατφόρμα του. Στο περίπου δηλαδή, γιατί δεν μας καθιστά ξεκάθαρη την κατεύθυνση του story πίσω από αυτό ή κάτι τέτοιο, αλλά αρκείται - και αρκούμαστε και εμείς μαζί του - στο να μας δείξει τον Dante, που φυσικά πρωταγωνιστεί, να σφάζει δαίμονες, να είναι cool as fuck, και να χρησιμοποιεί με περίτεχνο τρόπο τα dual pistols του και το φοβερό ξίφος Rebellion.

Το μονόλεπτο αυτό βίντεο, όπως καταλαβαίνετε, απλά πλέκει το εγκώμιο του ασπρομάλλη "Son of Sparda", ο οποίος φέρει την κλασσική μπορντωροδοκόκκινη καπαρντίνα του, το τζινάκι του, και την αύρα του "αυτώνω και δέρνω". Συμβαίνουν όλα τόσο γρήγορα που αδυνατούμε να καταλάβουμε ποιους άλλους χαρακτήρες θα συναντήσει στη σειρά από το καθιερωμένο παιχνίδι της Capcom, αλλά γίνονται φυσικά οι όποιες απαραίτητες αναφορές στις πύλες της Κολάσεως.

Ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχουμε, αλλά ξέρουμε πια ότι θα μπορείτε να stream-άρετε το Devil May Cry στο Netflix από τον Απρίλιο του 2025 και μετέπειτα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.