ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η σειρά του Knuckles κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου στο Paramount+

Solo περιπέτεια 6 επεισοδίων για τον μάστερ της γροθιάς.

Το επίσημο τρέιλερ της ομώνυμης live-action τηλεοπτικής σειράς και την ημερομηνία κυκλοφορίας της ανακοίνωσε η Paramount, στρέφοντας όλα τα φώτα στον χαρακτήρα που συμπληρώνει το τρίδυμο των Sonic και Tails. Τα καμώματα του Knuckles θα βρίσκονται στο επίκεντρο του νέου αυτού Paramount+ TV series, δείχνοντάς μας το πώς το κόκκινο πλάσμα που σκέφτεται με τις μπουνιές του προσπαθεί να αφομοιωθεί στην ανθρώπινη πραγματικότητα. 

Όπως βλέπουμε και στο παραπάνω τρέιλερ, δεν είναι καθόλου εύκολο για αυτόν να ζει σε ένα μη μαχητικό περιβάλλον, κάτι που βέβαια δεν θα διαρκέσει για πολύ αφού κάποιος σατανικός επιστήμων θα δοκιμάσει να κλέψει τις υπέρμετρες δυνάμεις του. Χιούμορ, δράση και έξτρα δόση μπουκέτων φαίνεται πως θα καλύψουν την πλειονότητα των 6 επεισοδίων, που θα γίνουν διαθέσιμα για streaming στην υπηρεσία Paramount+ στις 26 Απριλίου, συμπληρώνοντας το νέο κινηματογραφικό σύμπαν του Sonic.

Υπενθυμίζουμε πως στον ρόλο του Knuckles βρίσκεται ο Idris Elba και η αλήθεια είναι πως στην ταινία Sonic 2 έδωσε ρεσιτάλ.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.