ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Sony έδειξε πρόωρα την ημερομηνία κυκλοφορίας του LEGO Horizon Adventures

Αψυχολόγητη σημείωση στο PlayStation.com!

Οι κλασσικοί PlayStation αετομάτηδες εντόπισαν το πρωί πως για κάποιον λόγο η Sony είχε τοποθετήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του LEGO Horizon Adventures στην επίσημη ιστοσελίδα της δίχως να έχει προϋπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Αυτομάτως πονηρευτήκαμε πως το παιχνίδι θα είχε κάποια παρουσία στο Nintendo Direct, όπου ήταν αρκετά πιθανό να λαμβάναμε αυτή την επιβεβαίωση και να συμπληρώναμε τα ημερολόγιά μας με ακόμα έναν τίτλο του 2024. Εν τέλει, το LEGO Horizon Adventures ίσα που φάνηκε στην παρουσίαση της Nintendo, με τη λεζάντα του να εξακολουθεί να αναφέρει το γενικευμένο "εορταστική περίοδος του 2024". Παράξενο, αλλά όπως και να 'χει κανένας δεν μπορεί να ξε-δει ότι η σελίδα του PlayStation έγραφε πως το LEGO Horizon Adventures έρχεται σε PS5, PC και Switch στις 14 Νοεμβρίου, κάτι που λίγο μετά αφαιρέθηκε.

Με τις φήμες πως θα φιλοξενηθεί ένα νέο State of Play στα κανάλια του PlayStation μέσα στον Σεπτέμβριο, ίσως αυτή να είναι η σκηνή που θα γίνουν σίγουρα όλα τα παραπάνω, εφόσον βγάζει -είναι η αλήθεια- παραπάνω νόημα να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο σε παρουσίαση της Sony, ασχέτως που το παιχνίδι προορίζεται για multiplatform. Ωστόσο αν ενδιαφέρεστε για την co-op, χαριτωμένη περιπέτεια της Aloy με τουβλάκια, μάλλον η 14η Νοεμβρίου θα είναι η μέρα σας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.