ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Sony εμφάνισε το PS5 Pro πριν την ανακοίνωσή του

Μία έμμεση επιβεβαίωση των σχεδίων που είδαμε!

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από όταν ο billbil-kun μας έδειξε ένα πρόχειρο σκίτσο του πώς θα μοιάζει το πολυαναμενόμενο PS5 Pro, και δεν χρειάστηκαν ούτε πολλά 24ωρα για να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενά του, μάλιστα από την ίδια τη Sony!

Στο σχετικό εικαστικό του εορτασμού των 30 χρόνων του PlayStation υπάρχει κανονικά το design που έκανε τον κύκλο του Ίντερνετ τις περασμένες ημέρες και δεν χωράει αμφιβολία πως τα δύο σχέδια ταυτίζονται, εφόσον δεν έχει υπάρξει προγενέστερο PlayStation hardware με αυτές τις 3 γραμμές στη μέση.

Γνωρίζοντας και το άριστο ιστορικό του billbil-kun σε αυτά, δεν χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω για να θεωρούμε με βεβαιότητα πως κάπως έτσι θα μοιάζει το PS5 Pro, που είναι 1000% υπαρκτό και πλέον φαίνεται πως απέχουμε πολύ λίγο από το μεγάλο reveal του. Τα αστέρια δείχνουν να ευθυγραμμίζονται για την εβδομάδα που ακολουθεί.

Στη Sony προφανώς και ξέρουν ότι τόσο η κονσόλα όσο και η εμφάνισή της έχουν διαρρεύσει, οπότε είναι απλά στο χέρι της το πότε θα δώσει στο κοινό τις πληροφορίες που αναζητά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.