ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Sony πειραματίζεται με γραπτά user reviews στο PS Store

Επεκτείνεται το ήδη υπάρχουν σύστημα!

Μία εμβάθυνση στην ήδη εγκατεστημένη λειτουργία κριτικών από χρήστες φαίνεται πως εφαρμόζει σταδιακά το PlayStation στις online υπηρεσίες του. Μερικοί χρήστες του Reddit ανέβασαν φωτογραφίες που δείχνουν ότι κλήθηκαν να γράψουν σύντομα reviews για παιχνίδια της κατοχής τους στο PS5, κάτι που φυσικά δεν υπήρχε ούτε θα βρείτε σε απολυτότητα στο PS Store.

Η διαφορά με πριν είναι πως το νέο σύστημα δείχνει να επιτρέπει να αφήσουμε μερικά λογάκια για ένα παιχνίδι, πέραν της βαθμολόγησής του με αστέρια που υφίσταται εδώ και λίγο καιρό. Παράλληλα, υπάρχει και ένα κουτάκι υποσημείωσης που οφείλουμε να τικάρουμε αν το review που πρόκειται να αφήσουμε εμπεριέχει spoilers, ώστε να προστατεύονται οι αναγνώστες των user reviews από ανεπιθύμητο υλικό.

Να σημειωθεί πως αυτή η επιλογή προς το παρόν είτε έρχεται ως πρόσκληση στα emails συγκεκριμένων χρηστών του PSN ή μπορεί να εντοπιστεί σε μετρημένα games, άπαξ και τα έχετε στην ψηφιακή συλλογή σας, ώστε να υπάρχει απόδειξη ότι τουλάχιστον έχετε αγοράσει το παιχνίδι για το οποίο γράφετε.

Θα δούμε κατά πόσο είναι κάτι που θα δοκιμαστεί περαιτέρω ή θα εμπλουτιστεί ώστε να αποτελέσει σταθερά για κάθε κυκλοφορία του PS Store.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.