ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Sony θέλει να κάνει το PS VR2 συμβατό με τα PC

Μεγάλη κίνηση για το σύστημα εικονικής πραγματικότητας!

Σε ένα αφιέρωμα του PS Blog σχετικά με όλα τα επερχόμενα games του PlayStation VR2, η Sony έριξε μία μικρή βόμβα. Αφού ο Gillen McAllister (Manager, Content Communications @Sony Interactive) υπογράμμισε μερικά μεγάλα φετινά launches (Metro Awakening, Legendary Tales, κλπ) μας ενημέρωσε εν συντομία πως δοκιμάζεται η παροχή πρόσβασης σε PC τίτλους!

"Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε ότι αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε τη δυνατότητα των παικτών PS VR2 να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετα παιχνίδια στον υπολογιστή, για να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών εκτός από τους τίτλους PS VR2 που διατίθενται μέσω του PS5. Ελπίζουμε να διαθέσουμε αυτήν την υποστήριξη το 2024, επομένως μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις.", γράφει χαρακτηριστικά

Τεράστια υπόθεση, ιδίως αν σκεφτούμε πως υπάρχουν PC-only VR παιχνίδια για τα οποία παρακαλάμε καιρό τώρα να πραγματοποιηθεί κάποιο port στο PS VR2, όπως το Half-Life: Alyx. Ίσως αυτή είναι η λύση που αναζητούσαμε τόσο καιρό, αλλά θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.