ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Supermassive Games αναπτύσσει ένα single-player Dead by Daylight παιχνίδι

Στα πρότυπα των Until Dawn και The Quarry.

Επιστροφή στα single-player interactive story παιχνίδια ανακοίνωσε η Supermassive Games, καθώς μέσα από ένα σύντομο βίντεο παρουσίασε τα επόμενα πλάνα της. Το νέο παιχνίδι λοιπόν που αναπτύσσει μετά το Little Nightmares III θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του Dead by Daylight, με την πλοκή της ιστορίας να καταπιάνεται με νέους άγνωστους για την ώρα χαρακτήρες. 

Σύμφωνα με το executive producer του παιχνιδιού, Traci Tufte, η Supermassive Games εργάζεται σκληρά ώστε να καταφέρει να συνδυάσει την ένταση, τον ιδιαίτερο τρόπο αφήγησης που προσφέρει η ίδια στα παιχνίδια της και τη μυθολογία του Dead by Daylight. Στόχος της είναι να δημιουργήσει μία τεταμένη αφηγηματική εμπειρία γεμάτη με δυνατές επιλογές ζωής ή θανάτου.

Στα πλαίσια που μας είχε συνηθίσει θα κυμανθεί όπως φαίνεται για ακόμα μία φορά η Supermassive Games, βιώνοντας μία παρόμοια τρομακτική εμπειρία γεμάτη επιλογές όπως αυτή των Until Dawn και The Quarry, στο σύμπαν όμως του Dead by Daylight. Η ίδια η εταιρεία πάντως άφησε να εννοηθεί πως θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρότζεκτ της στα The Games Awards, καθώς έκανε tag τον επίσημο λογαριασμό βραβείων στην ανάρτηση της.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.