ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η σύγχρονη τριλογία HITMAN έρχεται στο PS VR2

Διπλά πιστόλια, και πολλά άλλα, ως Agent 47!

Το HITMAN 3 VR Reloaded κυκλοφόρησε για το Meta Quest 3 νωρίτερα φέτος και αναπτύχθηκε από την XR Games σε συνεργασία με την IO Interactive. Το παιχνίδι στο VR περιλαμβάνει περισσότερες επιλογές, όπως χρήση των δύο χεριών για ταυτόχρονη χρήση δύο εργαλείων, ενώ το UI έχει εξελιχθεί με αυτό κατά νου. Μεγάλο μέρος του παιχνιδιού θα παραμείνει οικείο για τη μεταφορά του στο PS VR2, αλλά ένα βασικό νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα dual-wield, ώστε οι παίκτες να μπορούν να έχουν ένα όπλο ή ένα αντικείμενο σε κάθε χέρι, δύο όπλα ταυτόχρονα ή καθετί άλλο χωράει στην φαντασία του παίχτη να χρησιμοποιήσει διπλό στο γεμάτο sandbox του HITMAN.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που το HITMAN έρχεται στο VR ή στο PS VR, καθώς το HITMAN 3 διαθέτει λειτουργία για PlayStation VR. Δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα εντός της IO Interactive, και παρουσίαζε το δικό της σύνολο προσαρμογών VR, όπως η εκ νέου επεξεργασία του cover system και η ελεύθερη χρήση melee αντί για scripted animation. Ωστόσο αυτή τη φορά όλα τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο HITMAN: World of Assassination θα δεχθούν την PS VR2 υποστήριξη που τους αρμόζει, χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνολογίες που επιτρέπει το VR headest της Sony και τα Sense Controllers.

Το PS VR2 mode του HITMAN: World of Assassination έρχεται τον Δεκέμβριο του 2024!

Κώστας Σκουρογιάννης's Avatar

Κώστας Σκουρογιάννης

Λατρεύω και ασχολούμαι με όλα τα media και την τεχνολογία γενικότερα, αλλά όταν θα βρω λίγο ελεύθερο χρόνο, πάντα με ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι θα με βρεις!