ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η ταινία Until Dawn κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Απρίλιο

Στρώθηκε το πλάνο για το adaptation του γνωστού interactive horror drama game!

Με το τσιγκέλι μαθεύονταν οι πληροφορίες για τη μεταφορά του Until Dawn στον κινηματογράφο, πλέον όμως η Deadline και η PlayStation Productions μας παρέχουν τις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν περισσότερο. 

Αρχικά μάθαμε πως η ταινία Until Dawn θα κάνει πρεμιέρα στους σινεμάδες στις 25 Απριλίου του 2025, ως παραγωγή της Screen Gems που ανήκει στη Sony. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David F. Sandberg (Shazam, Lights Out, Annabelle: Creation) με σαφή εμπειρία στην ψυχαγωγία του τρόμου. 

Το cast περιλαμβάνει μία μίξη από νέα ονόματα και old-timers του Hollywood, όπως οι Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo, Belmont Cameli, Odessa A’zion, Maia Mitchell και Peter Stormare. Όσον αφορά το κομμάτι της παραγωγής, αυτό έχουν αναλάβει οι Mia Maniscalco, Sandberg, Lotta Losten, Roy Lee, Asad Qizilbash και Carter Swan.

Το Until Dawn επανέρχεται επομένως πολύ δυνατά στο PlayStation προσκήνιο, εφόσον μετά το πολύ πρόσφατο remaster/remake (review εδώ) και τη συζητηθείσα ταινία ακούγεται πως θα υπάρξει και video game sequel για το παιχνίδι του 2015.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.